Jump to content
Guest Mario Pankov

От къде двигател Н22А1 или Н22А2?

Recommended Posts

Guest Mario Pankov

Здравейте колеги! Търся двигател от Хонда Прелюд, някой от двата посочени по-горе. До сега само един човек ми отговори, но двигателят който ми предложи беше съвсем друг. Имате ли идея от къде мога да купя такъв, става въпрос за 2.2 Втек, 185к.с.. Също колко ще струва въпросният двигател със скоростната кутия, може и без радиатор?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

а само да попитам тези двигатели дали са надеждни?и дават ли се документи за тях и от каде го докарват мита?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludefan

а само да попитам тези двигатели дали са надеждни?и дават ли се документи за тях и от каде го докарват мита?

И на мен ми е интересно дали са проверявани тези двигатели,че маи не са нови.А и каква гаранция биха могли да дадат от там,гледам че става въпрос за Монреал,Канада.По една случаиност имам роднини там и бих могъл да ги накарам да проверят за какво става въпрос.А за транспорта вече нямам идея,но няма нищо невъзможно стига да има повечко $ :D А ако някои е ползвал услугите на тази фирма може да даде съвет. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Интересно! На мен ми изглеждат нови! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Тва е доста скъпичко. Доставка от 500 долара мен лично малко ме съмнява, очаквам да бъде доста по-скъпа. А двигателите че са втора употреба, тва е ясно - пише си на сайта. Трябва ми от БГ, да отида и да го купя. Ако някой знае къде има ударени Прелюди или е виждал Прелюд в някоя морга, ще му бъда много благодарен ако каже къде. А за такава цена от 3-4к може да се поръча JDM мотор дето се прави по поръчка за swap Сивика. До колкото си спомням цената му беше 3000 доларчета.

Редактирано от Mario Pankov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ти хем изка6 инфо хем не се съгласява6,ми то в сайта си пи6е 500$ до БГ,с кораб до Холандия и до тука с тир.Интересно ми е тва с поръ4ковия мотор :D Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Тук в България по моргите Н22 под път и над път.Разходи се,но недей да пазаруваш от първата,огледай и другите сравни цените и пазарувай където ти го дават най-изгодно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludefan

Тук в България по моргите Н22 под път и над път.Разходи се,но недей да пазаруваш от първата,огледай и другите сравни цените и пазарувай където ти го дават най-изгодно :D

:D И за мен един двигател тогава,ако някои види по моргите да вземе и за мен!Само дето тия морги маи не са точно в БГ. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

Какво си намислил да правиш с колата бе мой :D ако ще правиш тоя swap, за който си мисля :D:):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hondman
http://www.enginelandinc.com/show.asp?cn=&...;categorykey=81Това не ми изглейда да е ново, нощо че не е двигател, а и цените са доста ниски за да са нови нещата които предлагат. :( Но все пак това е мое мнение и не мога да буда сигурен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

http://www.enginelandinc.com/show.asp?cn=&...;categorykey=81Това не ми изглейда да е ново, нощо че не е двигател, а и цените са доста ниски за да са нови нещата които предлагат. :( Но все пак това е мое мнение и не мога да буда сигурен

Ама вие сериозно ли искате нови двигатели ? ! ;) -ми сложете си на S 2000 - много са сполучливи ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

Виж в моргата в Пловдив където бяха "добре подготвени за части за Хонда" някой ми каза ,че имали няколко такива Прелюди :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

мисля че ти намерих - двигател, скорости, ЕЦУ, инсталация, цялата изпускателна генерация - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6848 ;) за останалите тенекии праим партия - влизам с 2000 лв :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ludemir

ТОВА МОМЧЕ МАРИО ОТ МАРС ЛИ ИДВА ИЛИ ОТ ЮПИТЕР?В БГ ВАЛЯЛО ДВИГАТЕЛИ Н22 :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

ТОВА МОМЧЕ МАРИО ОТ МАРС ЛИ ИДВА ИЛИ ОТ ЮПИТЕР?В БГ ВАЛЯЛО ДВИГАТЕЛИ Н22

Нещо не ти разбрах мисълта. Би ли ми я пояснил? Иначе идвам от планетата Земя, ти май не си от местните? Да не участваш в "На гости на третата планета?" да вземеме по някой автограф? Благодаря на хората дето се отзоваха по-интелигентно от теб. Ще се разходя до Пловдив преди Коледа и ще видя дали ще намеря каквото търся. Ако някой види нещо по Сф да свирка :dry:

Какво си намислил да правиш с колата бе мой ако ще правиш тоя swap, за който си мисля

Тайна :lol: Редактирано от Mario Pankov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

Абе човече аз си направих майтап , че в Пловдив има! :dry: А ако не е тайна ти каква сума си заделил за тази моторетка?Ако си приготвил 3500лв може и да се намери въпросния двигател, и то Н22А с 200к.с. ма като чета ти сигурно си търсиш за 1000лв! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе човече аз си направих майтап , че в Пловдив има! :dry: А ако не е тайна ти каква сума си заделил за тази моторетка?Ако си приготвил 3500лв може и да се намери въпросния двигател, и то Н22А с 200к.с. ма като чета ти сигурно си търсиш за 1000лв! :lol:

Я ми го дай тоя х22 за 3500 лв :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

Я ми го дай тоя х22 за 3500 лв :dry:Донасяй парите и го имаш :lol:

Редактирано от ASRacing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE

абе колеги някой забеляза ли това С32А че и със скоростна кутия за 1050$ :lol: ако е верно по добре е от Н22/ако не се лъжа това е НСХ май?? :D:dry: /

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Купувайте ! ! ! Айде на С32А ,че са на коледна промоция.На ГАЗ-66 в коша влиза идеално,даже тампоните си пасват.Те Японците са го откраднали от Братушките-военна разработка.А сега сериозно.Има двигател от Nissan 300 ZX (Z32) - 3.0 Twin Turbo (283 Hp)Продава се за 5000лв.Някой ако иска може да си го монтира централно разположен в купето.Намира се в София,при интерес пишете ми на лични,ще ви заведа при собственика му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Абе човече аз си направих майтап , че в Пловдив има! А ако не е тайна ти каква сума си заделил за тази моторетка?Ако си приготвил 3500лв може и да се намери въпросния двигател, и то Н22А с 200к.с. ма като чета ти сигурно си търсиш за 1000лв!

Да донякъде си прав, 3500 са ми много. Но и аз знам че за 1000лв няма откъде да намеря толкова части. По принцип бих дал около 2000лв, но ще видя как ще се развият нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

а аз давам 2500лв. ако някой има да свирка :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...