Dzenky 296 #1 Публикувано 28 Март, 2013 Ми жената като си я хареса и след 20 минути пазарлък 4 часа отрегистриране и я паркирах пред нас! вече е късно ,така че след няколко дена снимки. приятна асматична колица,клати се доста ама ще я стабилизираме автоматика превключва много приятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #2 Отговорено 30 Март, 2013 Yin и Yang 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #3 Отговорено 3 Април, 2013 Тя като великан до твоята бре Честито и много безаварийни! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 24 Април, 2013 Не точно розова, нюанса е перлено пепел от рози, май... Честито, страхотен цвят! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #5 Отговорено 25 Април, 2013 Тук имаме една City с такъв цвят....Снимка не може да покаже колко добре стои цвета,просто е супер!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin_ 120 #6 Отговорено 1 Май, 2013 честито! само да попитам, от снимката ли е или е боядисван калника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #7 Отговорено 4 Август, 2014 Тука що прибавих в колекцията Honda Fit бяла със всички екстри за модела + панорамен покрив (няма такъв кеф). Цял ден се занимавах със отрегистрация и регистрация,така че снимки в скоро време Тази покупка отговаря на въпроса дали ми е харесал Jazz като кола? много съм впечатлен - разход,поведение на пътя,мощност = много добре балансирана кола! подръжката също е ''смешна'' на розовата цялото окачване отпред (не е много де ) беше 600 лева от Хонда накладките и те някакви смешни пари. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове