Jump to content
Guest Майната

Филтър на купето на Акорд 95

Recommended Posts

Guest Майната

Абе аз ли съм кьорав или е яко законспириран този филтър, на Сивика си го намерих дето е толкова скрит а този го няма никъде :D Хелп!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Защото няма такъв. Може би евентуално след фейслифта си вече да имат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

помислих за това, но интересното е че не влиза никакъв прах през желюзките и не се прашат решетките както при сивика, когато карах без филтър :D Затова си мисля че би трябвало да има все-пак някъде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Няма филтър.По принцип ако има се намира точно зад жабката.Но няма със сигурност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

И аз имах проблеми с намирането и накрая се оказа че няма. Единственото което намерих е един филтър на парното(за въздуха от купето) който се намира точно зад жапката. Като я отвориш и се вижда, но за свалянемай трябва да се разкачи жабката. За да си абсолютно сигурен за филтъра на външния въздух на купето се обади в Бултрако и като им кажеш вина те ще ти кажат имаш ли филтър или не. Успех :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

Единственото което намерих е един филтър на парното(за въздуха от купето) който се намира точно зад жапката. Като я отвориш и се вижда, но за свалянемай трябва да се разкачи жабката. За да си абсолютно сигурен за филтъра на външния въздух на купето се обади в Бултрако и като им кажеш вина те ще ти кажат имаш ли филтър или не. Успех :D

хмм за такъв филтър питам, благодаря ще проверя при дилъра :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...