Grekoo 0 #1 Публикувано 27 Март, 2013 Преди 2 месеца си купих Хонда Сивик д15б2 1993г. човека от който е купих ми каза че гори 6-7 на 100 грацко ... но при мен гори 10 на сто ... със други думи със 15 литра бензин последно изминах 156км... имам и приятел които има също Хонда Сивик д15б2 и казва че му горяла не повече от 7 на 100 грацко .... също така доста хора ми казаха че точно този модел гори не най много от 7 на 100 грацко.. филтри масла ... всичко е сменено .. даже съм със 13 гуми и пак не марда по малко от 10 на сто както и да я карам в грацки ословия ... та вапросат ми е каква е причината за това ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venciiii 3 #2 Отговорено 27 Март, 2013 Върви да ти направят една диагностика!Тук на думи можем само да гадаем може да е от много неща, като почнеш от катализатор, ламбда сонда и свършим до температурен датчик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #3 Отговорено 27 Март, 2013 Грацко, може да е била 6-7, тука в Българско колите харчат повече 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Grekoo 0 #4 Отговорено 27 Март, 2013 Грацко, може да е била 6-7, тука в Българско колите харчат повече :)/>Няма логика.... на приятелят ми хондата е вкарана във бг. от 2004г. и все пак гори по малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Grekoo 0 #5 Отговорено 4 Април, 2013 Колеги днес видях че хондата-ми има sensor assy map... това не беше ли дачик който казва на компа. колко гориво да пуска ? вазможно ли е да е прецакан и от него да ми дава голям разход ? и как да разбера ако е така ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове