Guest D16A8 #1 Публикувано 6 Декември, 2006 Ако някой има, купувал е, може ли да ми даде някакви размери. Имам тука един подходящ материал и смятам, че успея да направя нещо. За всички мнения ви благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 6 Декември, 2006 Аз имам спортни педали на сивик-а и много ме радват Марката май беше ФондМетал , но размери не мога да ти кажа , гледай разстоянието между всеки да е около пръст или 3-4 см Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #3 Отговорено 6 Декември, 2006 моите ги изхвърлих щото не мога да насмогна на обувки - надраскват кожата може да се карат с маратонки, цвички,джапанки, но не и с мазна обувка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #4 Отговорено 6 Декември, 2006 моите ги изхвърлих щото не мога да насмогна на обувки - надраскват кожата може да се карат с маратонки, цвички,джапанки, но не и с мазна обувка Веднъж бях по друг повод в аутотехника- представителството на VW. На околовъса в Софето. Там имаше едни такива педалчета явно някакви оригинални ли незнам точно, та бяха около 240кинта! Големи шегобийци са тези- за три никелирани парчета ламарина! Та аз мога да си ги поръчам да ми ги отлеят от сребро за по-малко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #5 Отговорено 6 Декември, 2006 аз имам SPARCO. ако искаш се обади и ще измислим как да стане.0878-866-899 Светлин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #6 Отговорено 6 Декември, 2006 и аз имам едни спарко ако искаш мога да ти дам размерето снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32418&photo=7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #7 Отговорено 7 Декември, 2006 Я кажете колко пари са нови маркови, че и аз си мисля за едни педалчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #8 Отговорено 7 Декември, 2006 70лв са тея мойте но зависи кво предложиш меже да сваля веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest semionov #9 Отговорено 7 Декември, 2006 и аз имам едни спарко ако искаш мога да ти дам размерето снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32418&photo=7Здрасти,А може ли да те питам какъв е този педал най-вляво дето излиза от пода? Изобщо педал ли е или само си седи там да си слагаш някъде левия крак по-тарикатската? Като малък съм виждал че Икарусите в София имаха подобни неща и още не съм разбрал за какво са.Сори за ама какво им е предназначението на спортните педали, каква е далаверата от тях? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #10 Отговорено 7 Декември, 2006 мда тва там е да си даржа крака 4е като завивам да не стане беля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #11 Отговорено 7 Декември, 2006 (Редактирано) А може ли да те питам какъв е този педал най-вляво дето излиза от пода? Изобщо педал ли е или само си седи там да си слагаш някъде левия крак по-тарикатската? Позна от първия път Редактирано 7 Декември, 2006 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikicar #12 Отговорено 10 Декември, 2006 Снимки и цени на педали на Спарко , Сабелт и на др. марки .... мога да ви изпратя на имейл .Имам и по скъпи и по евтини зависи от модела .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #13 Отговорено 10 Декември, 2006 Снимки и цени на педали на Спарко , Сабелт и на др. марки .... мога да ви изпратя на имейл .Имам и по скъпи и по евтини зависи от модела ..MITAKAXX@ABV.BG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #14 Отговорено 10 Декември, 2006 Снимки и цени на педали Написал съм, че ми трябват размерите, за да си направя. 50 или колкото и да е лева няма дам, защото мога да си ги направя от алуминий, мед, месинг, да ги поцинковам, никелирам, даже и с черен никел безплатно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #15 Отговорено 10 Декември, 2006 mggbbg@data.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikitooo #16 Отговорено 10 Декември, 2006 Изпрати и на менkoko_pg@abv.bgБлагодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pancho #17 Отговорено 15 Декември, 2006 pancho81@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове