Jump to content
Guest D16A8

спортни педали

Recommended Posts

Guest D16A8

Ако някой има, купувал е, може ли да ми даде някакви размери. Имам тука един подходящ материал и смятам, че успея да направя нещо. За всички мнения ви благодаря предварително :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз имам спортни педали на сивик-а и много ме радват :D Марката май беше ФондМетал , но размери не мога да ти кажа , гледай разстоянието между всеки да е около пръст или 3-4 см :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

моите ги изхвърлих щото не мога да насмогна на обувки - надраскват кожата :D може да се карат с маратонки, цвички,джапанки, но не и с мазна обувка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

моите ги изхвърлих щото не мога да насмогна на обувки - надраскват кожата ;) може да се карат с маратонки, цвички,джапанки, но не и с мазна обувка :D

;) Веднъж бях по друг повод в аутотехника- представителството на VW. На околовъса в Софето. Там имаше едни такива педалчета явно някакви оригинални ли незнам точно, та бяха около 240кинта! ;) Големи шегобийци са тези- за три никелирани парчета ламарина! Та аз мога да си ги поръчам да ми ги отлеят от сребро за по-малко! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

аз имам SPARCO. ако искаш се обади и ще измислим как да стане.0878-866-899 Светлин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Я кажете колко пари са нови маркови, че и аз си мисля за едни педалчета :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

70лв са тея мойте но зависи кво предложиш меже да сваля веднага :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest semionov

и аз имам едни спарко ако искаш мога да ти дам размерето снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32418&photo=7

Здрасти,А може ли да те питам какъв е този педал най-вляво дето излиза от пода? Изобщо педал ли е или само си седи там да си слагаш някъде левия крак по-тарикатската? :DКато малък съм виждал че Икарусите в София имаха подобни неща и още не съм разбрал за какво са.Сори за :D ама какво им е предназначението на спортните педали, каква е далаверата от тях?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

мда тва там е да си даржа крака 4е като завивам да не стане беля

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

А може ли да те питам какъв е този педал най-вляво дето излиза от пода? Изобщо педал ли е или само си седи там да си слагаш някъде левия крак по-тарикатската? :D

Позна от първия път :D Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Снимки и цени на педали на Спарко , Сабелт и на др. марки .... мога да ви изпратя на имейл .Имам и по скъпи и по евтини зависи от модела ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Снимки и цени на педали на Спарко , Сабелт и на др. марки .... мога да ви изпратя на имейл .Имам и по скъпи и по евтини зависи от модела ..

MITAKAXX@ABV.BG :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Снимки и цени на педали

Написал съм, че ми трябват размерите, за да си направя. 50 или колкото и да е лева няма дам, защото мога да си ги направя от алуминий, мед, месинг, да ги поцинковам, никелирам, даже и с черен никел безплатно. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikitooo

Изпрати и на менkoko_pg@abv.bgБлагодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...