Jump to content
Guest Civic*6

Toyota Celica 7 Gen 00-06

Recommended Posts

Guest Civic*6

В сравнение с Прелюд 97-01 133 к.с. и като цяло.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

С риск да си навлека гнева на много познати от форума и непознати, toyota-та ми харесва много повече. Незнам защо, но даже и след този прелюд, хонда не произвеждат нищо в този клас. Това хич не ми харесва и един ден като поостареят тези коли сигурно ще мина на toyota

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

С риск да си навлека гнева на много познати от форума и непознати, toyota-та ми харесва много повече. Незнам защо, но даже и след този прелюд, хонда не произвеждат нищо в този клас. Това хич не ми харесва и един ден като поостареят тези коли сигурно ще мина на toyota

Прав си за Прлюда,но ако не знаеш тойота също спряха Селика от производство.По принцип и аз харесвам повече на външен вид Селиката но ако става дума за 2.2 витека селиката не я поглеждам даже :D Най големия мотор на селиката е 1,8 192 коня и с 20Нм по малко от Хондата съответно разликата от 0-100 е 0,6 сек което никак не е малко!Пък и Селиката е доста по-скъпа........ :DАко става дума за малките мотори бих взел Селиката защото тук не гоним бързи коли а стилни.А тойотата определено е по красива..... Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Доколкото си спомням на, в един от филмите на "Бест Моторинг", Селиката беше конкурент на Сивик Тайп Ар. И губеше убедително... Бих сменил, само предната част на колата :D, като това не включва двигателя!!!

Редактирано от Ashes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Аз съм за прелюда.

Има някакъв необясним чар просто :D

Вижте сами:

Публикувано изображение

Ето цялата галерия: ЦЪК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Харесвам Селиката, но откровено бих избрал Prelude. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Интересното е защо? :D . Бъдете по-конкретни! Освен цената, разбира се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CityNight

Като двигател,хондата,но като визия...тва е НАЙ-ГРОЗНАТА хонда,която е правена някога.Много се разочаровах като излезе такава плоска.Определено Селиката има какво да предложи в повече като плакнене на очи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

Като двигател,хондата,но като визия...тва е НАЙ-ГРОЗНАТА хонда,която е правена някога.Много се разочаровах като излезе такава плоска.Определено Селиката има какво да предложи в повече като плакнене на очи.

Бе като посвикнеш с дизайна и наистина виждаш че има някакъв чар който не проличава от пръв поглед.Един приятел си купи такъв и се качвах няколко пъти,като кола е невероятно изпипана отвсякъде,дори и дизайна ,като изключим маската е перфектен.Докато Селиката те грабва веднага с визия,но според мен и по-бързо ще омръзне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

последната селика ми изглежда малко женствена ... няма ярост в тая кола ... ианче по-старите кефят (не че тая не кефи де :D ) ... но прелюда ! само какъв задник има :D въпреки че фаровете ми идват малко странни и не на място ....абе аз съм за прелюда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Интересното е защо? :D . Бъдете по-конкретни! Освен цената, разбира се.
Като дизайн ми харесва много, макар и този модел и генерация на Тойота да е с по-добър дизайн. Но като технически характеристики Хондата е по-добра и като цяло накланя везните към себе си ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...