Jump to content
MAD DOG

Части за Сивик 5-та и CRX 2

Recommended Posts

Списъка е непълен,писал съм каквото се сетя.За други неща питайте.Снимки имам само на част от нещата.При интерес ще направя други на конкретната част.Нямам нищо за криене,ако видя някоя забележка по някоя част,ще бъде изрично упомената и описана.За Сивик 5-та седан:Предни амортесьори и пружини сток - 50лв/комплектаГорни и долни носачи предни - 30лв/бр.Предни спирачни апарати + маркучи - 35лв/бр.Шенкели - 35лв/бр.Кормилен прът - 20лв.Заден капак със прилежащите му части от стоповете - 60лв.Десен метален панел под стопа - 15лв.Стопове външна част - 15лв./бр.Външни дръжки врати - 10лв./бр.Стъкла странични за вратите - 25лв./бр.Моторче чистачки с рамената - 25лв.Табло (голямата конзола)+ табло с приборите от автоматик - 45лв.Обтегачи за вратите - 10лв./бр.Дългите лайсни над вратите - 15лв./бр.CRX:Предни горни и долни носачи - 30лв./бр.Предна стабилизираща щанга оригиналната - 20лв.Предни дискове и апарати от VT - 100лв./комплектаСерво апарат от ED9 - 20лв.Табло (голямата конзола) - 40лв.Дясна необорудвана врата - 50лв.Задна врата,напълно оборудвана - 140лв.Задно стъкло - 80лв.Таван - 20лв.Интериорни пластмасиКОМПЛЕКТ ЗА МИНАВАНЕ КЪМ ПЪЛНА ИНЖЕКЦИЯ от Д16А6,всичко необходимо - 250лв.Двигател Д13Б2 оборудван,свален от до последно работеща колица - 150лв.Скоростна кутия автомат която беше куплирана с горния мотор,работеща до последно безотказно - 150лв.Двигател Д16А6,необорудван,за ремонт(сегменти,гумички,лагери и т.н.)ако на някой му се занимава - 100лв. или на части,което се случи по-напред Скоростна кутия L3 от рекс - 180лв.Полуоски комплект с карета - 120лв.Маховици от Д16А6,Д16А9 - 20лв./бр.Притискател Д-серия в прилично състояние - 30лв.Притискател Б-серия в добро състояние - 40лв.Колектор 4-1 стоков от Д16А6 - 35лв.Ламбда сонда едножилна - 35лв.Колектор Б16А1,сток,само горната част - 20лв.Капак клапани Д16А6 - 15лв.,както и един след прахово боядисване,черен на 35лв.Капак клапани двувалова Д-серия (А8,А9 и т.н.) - 15лв.Снимки на някои от нещата тук(дано кача правилно линка):http://darka66.snimka.bg/automobiles/chasti.740712За контакти тук или на скайп maddog-crx(за предпочитане) защото на работата ми правят забележки за говорене по телефона(0887017989) и е неприятно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъп-че.Колегата който искаше частите за инжекциона да ми пише че му загубих телефона.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цените подлежат на договаряне. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ъп-че.Без А6 мотора.Комплекта за минаване към пълна инжекция на цена 200лв.

Редактирано от MAD DOG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо друго че фирмата ще излиза в отпуска... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found