Jump to content
Guest surr3a1

Вадене на счупена шпилка

Recommended Posts

Guest surr3a1

Едната от шпилките, които държат изходящите колектори е счупена и от съответният цилиндър леко духа. Една гарнитура вече отиде и не ми се иска да отиде и другата.Някой да има идея къде могат да ми я извадят. Като се има пред вид, че трябва да са кадърни хората, че ако се преебе става мнооооого дебела работата. Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

И аз имах същия проблем , даже мойте бяха 2 бр. скъсани.В един сервиз в Илиянци едната ми я извадиха , като първо разпробиха отгоре (на свалена глава) и после с един обратна резба медчик я развиха , а другата се прецака ; Прецаканата я разпробиха с по-дебела бургия след което ми навиха по-голяма резба вътре и сложиха по-дебела шпилка ама само от вътрешната страна.От външната е същия диаметър........така реших проблема.Ако искаш ще ти кажа (на лични) каде е сервиза и кой да търсиш , но те там правят само немски коли и не искат и да чуят за Хонда(иначе се кефят на японското но са спецове по немското) и понеже са ми приятели се навиха дапипат по мойта кола. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

мерси бате. обаче не искам да свалям главата засега. ако се стигне дотам ще я сваля с бащата и ще сменя и сегменти и т.н.засега искам да намеря някакво решение без сваляне. мерси пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

някаде кадето имат цо да ти заварят по една гайка мен така ми ги извадиха успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found