Guest eternity #1 Публикувано 5 Декември, 2006 здравеите на всички та имам следния въпрос много харесвам марката и наи после събрах парички и се спрях на хонда сивик 4-та генерация 91 година си харесах една и ако мойе да ме насочите каде да я заведа да я види маистор дали всичко и е наред аз сам от пловдив и искам някои които наистина разбира от хонди и ще ми обарне вниманиеп.с.Вярно ли е това което много хора ми казват че на японските автомобили им са по скапи частите моля за обективно мнение като цяло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #2 Отговорено 5 Декември, 2006 зависи в сравнение с какво но попринцип е вярно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #3 Отговорено 5 Декември, 2006 ми с опел vw или френските Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #4 Отговорено 5 Декември, 2006 с рено да ... но да ти кажа поддържам две рена и една хонда и хондата е по евтина като поддръжка ... и се отблагодарява за всеки лев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #5 Отговорено 6 Декември, 2006 Колега здравей и добре дошьл аз карам 4г 1.6 Д16А6 колата е много здрава пьк и частите не са толкова скьпи колкото казват а смениш ли нещо доста ще изкара, аз мойта я карам повече от 4-ри години хонделата и до сега не сам имал сериозни проблеми ако и сменяваш на врьме консумативите като масло филтри и др. 6те изкара много двигателя и окачването са на високо ниво абе хората са казали "качиш ли се на японско няма да слезеш от него" аз ти препорьчвам хондата като оси варвят и са икономични е оставям избора на теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #6 Отговорено 6 Декември, 2006 аз ве4е сам избрал че ще е хонда и даже си харесах но няма ли кои да ми кайе каде да я заведа на маистор в пловдив които да разбира,да ми обарне внимание и да ми каже дали всичко е наред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #7 Отговорено 6 Декември, 2006 Браво за избора ти на верен пьт си трьгнал а за майстор оставян на колегите от Пловдив да ти помогнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #8 Отговорено 6 Декември, 2006 при колегата зарко(zniper) се пиши във форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #9 Отговорено 6 Декември, 2006 каде му е сервиза можеш ли да ми обясниш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #10 Отговорено 6 Декември, 2006 http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=530това му е профила, пиши му на лични да ти обясни или да ти даде телефон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове