Jump to content
Guest eternity

помощ

Recommended Posts

Guest eternity

здравеите на всички та имам следния въпрос много харесвам марката и наи после събрах парички :) и се спрях на хонда сивик 4-та генерация 91 година си харесах една и ако мойе да ме насочите каде да я заведа да я види маистор дали всичко и е наред аз сам от пловдив и искам някои които наистина разбира от хонди и ще ми обарне вниманиеп.с.Вярно ли е това което много хора ми казват че на японските автомобили им са по скапи частите моля за обективно мнение като цяло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

зависи в сравнение с какво но попринцип е вярно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

ми с опел vw или френските

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

с рено да :) ... но да ти кажа поддържам две рена и една хонда и хондата е по евтина като поддръжка ... и се отблагодарява за всеки лев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Колега здравей и добре дошьл аз карам 4г 1.6 Д16А6 колата е много здрава пьк и частите не са толкова скьпи колкото казват а смениш ли нещо доста ще изкара, аз мойта я карам повече от 4-ри години хонделата и до сега не сам имал сериозни проблеми ако и сменяваш на врьме консумативите като масло филтри и др. 6те изкара много двигателя и окачването са на високо ниво абе хората са казали "качиш ли се на японско няма да слезеш от него" :D:thumbs1: аз ти препорьчвам хондата като оси варвят и са икономични е оставям избора на теб :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

аз ве4е сам избрал че ще е хонда и даже си харесах но няма ли кои да ми кайе каде да я заведа на маистор в пловдив които да разбира,да ми обарне внимание и да ми каже дали всичко е наред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Браво за избора ти на верен пьт си трьгнал а за майстор оставян на колегите от Пловдив да ти помогнат :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

при колегата зарко(zniper) се пиши във форума :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

каде му е сервиза можеш ли да ми обясниш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...