Jump to content
Guest teddy

светна ми лампата на инжекциона

Recommended Posts

Guest teddy

здравейте Приятели,от скоро карам хонда, 2000г, 1,4/90кс англичанка. Преди седмица както си карам и ми светна лампата с изображение на малко двигателче. Казаха ми, че не било проблем да си карам, но нешто според мене не е редно да е така (казват от бензина било) заштото вчера напълних отново резервоара, а лампата не изгасна. Моля Ви дайте съвет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BlackSun

Проблем имаш това е ясно!!! Въпроса е да видиш какъв код ще ти изпише компютъра, но най вероятно си за смяна на ламбда сонда !!! Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

май последно като четох кодовете нямаше грешка " кофти бензин " :) ... напиши от де си и да те пращат колегите в сервиз дето РАЗБИРАТ от хонда , а не от лада и да ти оправят проблема без да философстват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

опитай следното :1) изключи минуса от акумулатора2) включи ключа на контакт3) натисни спирачките за 10-тина секунди4) остави така колата поне 10-15 минути5) изключи от контакт6) включи минуса но не забравяй да държиш в ръката си дистанционното от алармата да не се заключи случайноако и след това продължи да свети, тичай на стенд да ти прочетат грешките :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

опитай следното :...

?!? Вярно ли? Звучи ми като някакво заклинание. Дай някакви пояснения моля те.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Ами не е заклинание, а просто рестартиране на компютъра, като го оставиш без захранване за определено време, в което да се разредят кондензаторите. Идеята е, ако е инцидентна грешката, да се изчисти и толкова. А ако не е - пак ще си изкокне. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

...а просто рестартиране на компютъра, като го оставиш без захранване за определено време, в което да се разредят кондензаторите...

С риск да стана досаден за това се изключва акумулатора, а контакта и спирачките за какво се включват? Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

С риск да стана досаден за това се изключва акумулатора, а контакта и спирачките за какво се включват?

:rolleyes: може би това е един вид консумация, за да се разредят кондензаторите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teddy
:thumbs1: от София съм, но с риск да се изложа вчера вечерта лампата изгасна, халожи ми се да ходя до Петърч и навръщане хоп :rolleyes: . Разбирасе това не е гаранция но отново благодаря за отзивчивоста!

май последно като четох кодовете нямаше грешка " кофти бензин " :D ... напиши от де си и да те пращат колегите в сервиз дето РАЗБИРАТ от хонда , а не от лада и да ти оправят проблема без да философстват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

лампата може да е изгаснала ,но грешката си стои и най-малкото трябва да си рестартираш компютъра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

С риск да стана досаден за това се изключва акумулатора, а контакта и спирачките за какво се включват?

:D може би това е един вид консумация, за да се разредят кондензаторите?
:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...