Senzi 13 #1 Публикувано 21 Март, 2013 Здравейте колеги,Имам едно въпросче, свързано с новата ми придобивка (Civic 1.4is '99 хеч).Като ходих да слагат алармата, алармаджията каза нещо от сорта, че не може да я върже на моторчето на шофьорската врата, и ако искам да си вържа централното към алармата трябвало да си сменя машинките. Някой може ли да ми каже дали наистина е така при неговата кола? При положение, че пътническата се командва електронно от шофьорската, това ми звучи малко странно... Не искам да правя глупости без нужда, но все пак тъй като моторчето на пътническата е започнало да заминава искам да знам дали да го сменям или да правя трансплантация с неизвестен край. Евентуално някакви опции за замяна с хонденски машинки с тази възможност?Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venciiii 3 #2 Отговорено 23 Март, 2013 Купуваш универсална(с управление 5 кабела) машинка, слагаш в шофьорската врата и тя командва останалите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове