Jump to content
Ivailo6550

Проблем с ТПМС на Сивик 2009

Recommended Posts

Здравейте колеги,Наскоро си купих Сивик 2009 ЛХ от Щатите 8ма генерация. С 1.8 мотор , бензинова , ръчни скорости. Много е хубава и всичко и е наред с изключение на проблем , който възникна наскоро и за съжаление не мога да разреша. След като ударих една дупка ми светна лампата на таблото , че имам проблем с ТПМС , системата контролираща датчиците за налягане в гумите. В оторизираните сервизи на Хонда ми казаха , че нямат софтуер за тези датчици , понеже трябвало да се рестартират , за да се оправят. Ходих, къде ли не, из София , защото ми подсказаха , че ми била нужна някаква машинка , която се допирала до датчика , от външната страна на гумата и се рестартирал , но не можах да открия някой да има такава. Моля всички колеги с американски хонди , които най - вероятно са се сблъсквали с такъв проблем, да помогнат , защото колата е на 30 000 километра и е като нова , а това ме дразни ужасно много.Благодаря преварително

Редактирано от Ivailo6550

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш кодовете за радиото /навигацията/ мисля, че може да опиташ с откачане на акумулатора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На осма генерация хеч ми излиза този надпис когато сменям зимни с летни джанти и обратно. От опциите на борд компютъра имам възможност да се съглася с предупреждението и надписа за проблем с налягането изчезва.Не съм убеден дали твоя случай е точно такъв но защо не прочетеш какво ти пише в ръководството и дали не може от менюто на борд компютъра да се разреши проблема.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На осма генерация хеч ми излиза този надпис когато сменям зимни с летни джанти и обратно. От опциите на борд компютъра имам възможност да се съглася с предупреждението и надписа за проблем с налягането изчезва.Не съм убеден дали твоя случай е точно такъв но защо не прочетеш какво ти пише в ръководството и дали не може от менюто на борд компютъра да се разреши проблема.Успех!

Колега , те вашите са европейски и са осезаемо по- интелигентни от американските , които нямат абсолютно никаква възможност да се оправят от борд компютъра. Четох ръководството , в което пише , че ако ми свети тази лампа, имам проблем с ТПМС :) . Доста полезна информация. Иначе благодаря за съвета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш кодовете за радиото /навигацията/ мисля, че може да опиташ с откачане на акумулатора.

Колега , Пробвах , идеята не беше лоша , но за съжаление не помогна , преди малко разкачих акумулатора , но не изчезна индикацията на ТПМС-а.Благодаря все пак!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...