Jump to content
Guest JeepersCreepers

бутала

Recommended Posts

Guest JeepersCreepers

искам да попитам дали всички бутала от хонда могат да се сложат на друга хонда ако са с еднакав диаметър? или се гледат и други неща?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

искам да попитам дали всички бутала от хонда могат да се сложат на друга хонда ако са с еднакав диаметър? или се гледат и други неща?

Може да има разлика в резките, височината на буталото... Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

не е ли все едно нали ще сложа сегментите на това бутало и пак ще си оплътни цилиндара? а височината мисля че може и да се понамали ама нали и аз затва питам все пак да ми дадат отговори :rolleyes:каваите бе хора?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

не е ли все едно нали ще сложа сегментите на това бутало и пак ще си оплътни цилиндара? а височината мисля че може и да се понамали ама нали и аз затва питам все пак да ми дадат отговори :rolleyes:каваите бе хора?

какви бутала искаш да сложиш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Забележка: може и да има изключения, но не съм чувал за тях :)Всички бутала с еднакъв диаметър са взаимозаменяеми, тоест - пасватКъде са разликите... 1. челото: плоски, вдлъбнати, изпъкнали2. сегментите, но за това естествено не ни пука3. височина на буталото (compression height)4. дълбочина, форма и местоположение на засеците за клапаните: например на д16з6 изпускателните клапани са по раздалечени от на д16а6/д15б25. начин на закрепване на буталния болт: раздвижен със зегерки или на пресова сглобка.... но това обикновено няма да ти е проблем ако ползваш бутала от същата серия двигатели.забележка2: акордите и сивиците са по-големи бутала от Д-серия, никога обаче не съм мислил дали на Х и Ф сериите могат да се сложат бутала от Б серия... просто на Ф и Х не им помня диаметрите, но ако има начин провери си и диаметъра на буталния болт... 21мм за Б серия и 19мм за Д серия.п.с. абе как е dish и dome на български :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

ами аз си сложих нови като за мойта но сега май ще събирам един двигател но ще буде малк по така......... от сток двигателите :P че се чудя ква мизерия да измисля и аз ;) а мойта кола вече е с 4ИСТО НОВ ДВИГАТЕЛ ВСИчКО ПО НЕГО Е ПОДМЕНЕНО С MADE IN JAPAN МНОГО СОЛЕНО МИ ИЗЛЕЗЕ АМА СИ ЗАСЛУЖАВА ЗА КОЛЕДА ПОДАРАКА ;) обаче идва най лощото 3000км разработка :) абе чудех се ако я кача на трупчета и я пусна да се разработва това важи ли като няма натоварване?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

....земи направо и превърти километража с 3000км напред.....и газзззззззззззз :):P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

стга базици бе хора мен ми се реве как да мина 3000км баси а вие тук ме спукахте:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

ми заключващ е в гаража и е оставяш да работи 1-2 дена после една седмица по полека и тва е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колега докарай ми я в Пловдив , с удоволствие ще ти я разработа за ..... от 2 до 3 седмици :) Шегата на страна , защо не прочетеш Хонинг метода :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

давам най куция прелюд за разработка ако някой има нерви да се занимава ..........:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

п.с. абе как е dish и dome на български :rolleyes:

Dish - падина, долчинка, вдлъбнатост

Dome - кубе, купол

Имат и такива значения..... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

абе и аз съм учил английски :D чудех се за буталата вдлъбнатост и изпъкналост дали си нямат нормални термини на български.JeepersCreepers, :rolleyes: е как да не ти се забавляваме.... един от най-изявените Буркаски ръчкатори кара под 3000 оборота и гали педала :thumbs1: Нищо бате, нека ти е лошо, пък като я разработиш ще си го избиеш споко :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Ивче споко е лек дай е на мене ще е разработя перфектно само да слагаш бензинец :thumbs1: .Аз бързо некарам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

айде пичове днес взех колата и пак сам на манежа!!!Да се похваля само бутала сегменти гарнитури гумички абе всичко ми е made in japan много пара ама си заслужаваше да чуя как работи пак като часовник :Dсново сърце и нови надежди скоро съм на старта :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...