Jump to content
Guest igoxi

Molia Za Malko Pomost

Recommended Posts

Guest igoxi

viarno li e che Honda CIVIC koito sa ot vraca ima li nekvi defekti zastoto ima edna deto mnogo mi haresva no mi kazaha che imali nekvi defekti kazete dali e viarno molia vi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KICK

аз си взех кола от Враца и почти нищо не съм пипнал освен 1. основен ремонт на двигтеля2. две предни карета 3. лагер на скоросната кутия4. лагер на главината 5. дачика за температурата 6. предни дискове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

първо: пиши на кирилица !второ: здрасти и добре дошъл ! :D трето: попринцип във всяка такава клюка има капка истина :rolleyes: например вярно ли е че шофьорите на голф са ... Но ако колата наистина ти харесва прегледай я във сервиз или със някой който разбира от хонда и я вземай ... ако ще я вземаш сам провери пътво дали се форсира двигателя като хората - трябва да си подпира ограничителя без проблем като към края става много бързо :) , огледай дали е мит двигателя и ако не - дали има теч .. виж как са спирачките - трябва да коват :) и ... каквото друго те посъветват колегите ... и си ти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

аз си взех кола от Враца и почти нищо не съм пипнал освен 1. основен ремонт на двигтеля2. две предни карета 3. лагер на скоросната кутия4. лагер на главината 5. дачика за температурата 6. предни дискове

:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

А и най-важното ..провери дали е внесена на инвалид ...щото 95% от колите там са на инвалиди,и после се сещай кво те 4ака ..тук имаше тема за такъв слу4аи :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest igoxi

мерси за саветите ако ниакои ми каже ниакои които може да ми помогне при огледа или ниакое място кадето да я закарам да я видят ще е супер ,мерси още един пьт

Редактирано от igoxi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Във Варна знам 1 място,където могат да огледат колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Във Варна знам 1 място,където могат да огледат колата

Този отговор го получаваш понеже не си си написал откъде си :rolleyes: