trifon.trifonov 61 #1 Публикувано 14 Март, 2013 Здравейте Колеги, Както става ясно от заглавието имам останали чарколаци от 6-тата генерация, която имах. Към тази тема ще добавя и нещата, които ми останаха от 5-тата. Волан + airbag от 6-та генерация (няма никакви следи от използване): Цена: 50 лв. ОЕМ Стопове за 6-та ген, в отлично състояние, с уплътненията и крушките: Цена: 70 лв. Чисто нов комплект съедините Exedy (притискател, феродо и лагер), никога не е монтиран. Става за Д15 и Д16 серия. Производствен номер HCK2026: Цена: 180 лв Кристални стопове за 6-та генерация (само за купе): Цена: 55 лв. Преден ляв рог за 6-та със скобата за фар<br style="font-family: 'Trebuchet MS', candara, arial, verdana, tahoma, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 21px;">Цена: 15 лв. Стопове хеч 5-та генерация. Вземах ги за моята кола, но в последствие се отказах да ги слагам. Още са в опаковките: Цена: 140 лв. За повече информация ЛС или по телефона: 0893 / 484 323 Трифон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #2 Отговорено 22 Март, 2013 ОЕМ стоповете за 6-та и съединителя са продадени. Всичко останало е налично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #3 Отговорено 29 Март, 2013 Да повдигнем малко темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #4 Отговорено 8 Април, 2013 Горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #5 Отговорено 15 Април, 2013 Ъп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #6 Отговорено 22 Април, 2013 Да повдигнем малко темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #7 Отговорено 29 Април, 2013 Ъп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #8 Отговорено 18 Май, 2013 Тази тема я бях позабравил малко... Време е да я повдигна малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #9 Отговорено 25 Май, 2013 Горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #10 Отговорено 7 Юли, 2013 Малко да повдигна темата, че я бях забравил. Стоповете за 6-та генерация купе си имат нов собственик. Останалото е налично 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове