Guest Hondman #1 Публикувано 3 Декември, 2006 Моля някои да ме светне какъв е разхода на prelude2.0 133к.с(гпадско/извънградско).Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest APOLON #2 Отговорено 3 Декември, 2006 Моля някои да ме светне какъв е разхода на prelude2.0 133к.с(гпадско/извънградско).Благодаря предварително.Ориантировъчно мога да ти кажа, но по добре притежателите на този модел да ти кажат с точност.10- 11 градско7-8 извънНо нали знаеш за извън градското много зависи стилът на каране :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #3 Отговорено 3 Декември, 2006 има няма толкова аз карам на много къси отсе4ки защото живея в центара и трагна спра само и много рачки и се върти 12 / 12,5 за извън града до 90км което невъзможно да караш така 6,5л иначе слагаш и 140 и си на 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HondaHeart #4 Отговорено 3 Декември, 2006 Точно това е разхода.Ако настъпваш в града и задръстванията, може да скочи до към 12л.А, ако устоиш и я караш с 90, наистина може да отиде на 6,5. Така казват, защото май никой до сега не успял да го провери на практика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове