Jump to content
Guest at_chuchev

ел. стъкла

Recommended Posts

Guest at_chuchev

Здравейте ;)Имам следния въпрос. Понеже стъклата не са ми ел. си купих машинки и копчета от блъсната хонда като мойта. Обаче като занесох да ми ги слагат ми казаха, че липсва нещото дето оправлява стъклата. Т.е. като натисна буотона ..минава през него...и то оправлява машинките /съжалявам за обяснението ама забравих как се казва/ Казаха ми, че трябвало да се намира някъде под таблото... Моля някой ако се сеща какво е да ми каже къде точно се намира, за да кажа на момчето, от което взех другите неща къде се намира да го свал и да ми го даде. Мерси ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

Мерси!Само още едно въпросче.Tова ограденото в кръгче Under Dash Fude Box аз би трябвало да си го имам нали? И всъщност ми трябва само Power Window Relay, което е тва правоъгълното + кабелите който стигат от него до копчетата и моторите...правилно ли съм разбрал?Мерси пак ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

А някой може ли да ми каже колко букси има...Значи има едни които излизат от машинките....Те ли влизат в копчетата или има други който идват от релето...И въобще посредством какво се свърза релето с ел стъклата.Моля някой ако знае да ми каже, за да разбера какво ми липсва...Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...