Stiliqn86 47 #1 Публикувано 10 Март, 2013 Здравейте колеги искам да попитам хората който са си монтирали фарове (Ангелски очи). При монтажа точно зад секцията за късите светлини или да го кажа лупата където е има една планка която пречи на секцията и ми натиска крушката особено като сложих ксенона.Даже си счупих и едната крушка от това.Другия проблем който ми прави тази планка е че ако ми изгори крушка трябва да свалям фара.Та въпроса ми е може ли да се отреже тази планка или ако някои го е решил по друг начин проблема нека сподели.Ще сложа и една снимка за да се види коя планка точно ми пречи.http://alfa.kachi-sn...1362916723p.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 10 Март, 2013 пич това е очиларката на колата не се реже! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn86 47 #3 Отговорено 10 Март, 2013 Добре то е хубаво да не се реже очиларката , но как да си реша проблема тогава.:(/>:(/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
terexe 0 #4 Отговорено 11 Март, 2013 (Редактирано) Колега не знам каква е тази очиларка, но аз ги срязах тези ламаринки, преди 6 месеца. моите ейнджъли и те опираха. Редактирано 11 Март, 2013 от terexe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 11 Март, 2013 а ми пак гледах и си мисля че е очиларка не е хубаво да се реже това нещо! то не е хубаво да е крива очиларката пък да се среже ... мисля че енджълите не оправдават рязането на очиларка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове