Jump to content
Guest krasimir_01

оброти при мъгла и студен двигател

Recommended Posts

Guest krasimir_01

На някой случвало ли му се е сега през мъгливите дни докато не загрее двигателя оборотите да са толкова ниски че как пусне газта да му гасне колата а и все едно работи на 3 цилиндъра някой може ли да даде съвет и мнение на какво се дължи това и как да го оправя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

дистрибуторна капачка на делкото - струва около 30 лв :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

И аз съм на мнение, че е по високоволтовата верига. Пробвай когато е сухо времето и уж колата бачка без проблем да напръскаш капачката с вода с помоща на пулверизатор (тия с които се мият стъкла).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Благодаря момчета ама ако беше така нямаше ли да има и проблем като мият двигателя на пароструйка все пак и тогава мокрят всичко по инсталацията а защо не вдига обороти и автоматичния смукач е те това ме учудва все едно го няма така работи колата а иначе имам и един проблем с подаването на газ при превключване на скорости и при порязко подаване колата забива муцуната сложих препарат за прочистване на карборатора докато се свърши бензина с препарата беше малко по-добре ама след това старата песен с нов глас и сега с мъглата ново двайсе ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...