rokoko15 8 #1 Публикувано 8 Март, 2013 Колеги някой сменял ли е каре на кардан . Става въпрос за цр-в 1-ва генерация 1997година . При мен има луфт на карето от към скоростната кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mohican 12 #2 Отговорено 9 Март, 2013 Ако питаш с идея за размера на кръстачката, по-добре я свалете-премерете-поръчайте, че на мен така на HR-V-то тук във форума бяха писали един-два номера и нито един от тях не беше. В крайна сметка излишните си ги върнаха, ама стана една идея по-бавно .Не знам до колко е разбито едното каре, но виж хубаво и другото, че ако е тръгнало бързо ще се доразбие и може и новото да повлече. Ако не те притеснява финансово, сменяй и двете за да си спокоен, от порядъка на 20-30лв е едно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rokoko15 8 #3 Отговорено 9 Март, 2013 Вие колега от къде ги поръчахте въпросните карета. И в крайна сметка свалят ли се лесно от кардана , защото накъде попаднах на тема в която колега описваше че , вървели заедно с кардана което ме озадачи доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mohican 12 #4 Отговорено 9 Март, 2013 (Редактирано) Ами аз бях оставил колата в едно сервизче на 50-тина метра от нас, от там ги поръчваха. Ама аз питах тук, понеже не бяха ги свалили да се замерят и видят номерата, та им бях дал номерата дето ми бяха посочили тук, но се оказа, че не са същите. След като свалиха кардана и замериха каренцата, всичко си дойде на място с поръчката :)/>.А иначе не мисля, че е нещо сложно, само трябва при слагане кардана да е на белезите си. Аз лично не съм правил такава интервенция, ама така на гледане отстрани :D/> не ми се види сложно.Ако имаш възможност, заври се под колата и виж как е захващането.п.п за целта се сваля кардана, има си място където лягат. Редактирано 9 Март, 2013 от mohican Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове