Jump to content
Guest japan

Малко смях от Oпел форума

Recommended Posts

Guest japan
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=1...=collapsed&sb=5тука неква Астра 1.6 75 коня била била /ама не в БИЛА/ Сивик 94' 1.5 /някаква порачкова модификаця щото аз не я знам тази/ цитирам "napravo mu skrih topkata" :ph34r:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=1...=collapsed&sb=5тука неква Астра 1.6 75 коня била била /ама не в БИЛА/ Сивик 94' 1.5 /някаква порачкова модификаця щото аз не я знам тази/ цитирам "napravo mu skrih topkata" :ph34r:;)

И мармота в Астрата завива шоколада в станиол.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Тиа са голем смях в тоя клуб.Плашим съ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin
Отговорено (Редактирано)

Сега ще ви кажа как точно стоят нещата. 1. Астра_фен_дрън дрън е един сдухан тъпак от моя квартал - има и брат близнак(същия охльов) 2. Астрата е на майка им и те я карат с хиляди уговорки 3. Подариха ми книжката след не знам колко неуспешни опита 4. Не може да кара 5. Тая астра е ебаси бараката (все пак я карат само жени) 6. Той пише тук за да трупа мения във форума само..ако тая астра прави 90 км/ч на втора при 5200 об/мин аз съм султана на Бруней. 7. Тоя мърльо и идея си няма от каране та да победи Хондата, която съм сигурен много-по добра за стартове. Освен брат му да е карал Хондата Смех..... Баси тъпака НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!!!

Е вярно, че съм на 15 и съм ламер от класа, ама такива бъгове скоро не си спомням да съм давал ;);)Тоя "Астра_фен_дрън дрън" явно не е много на ти нито с Астрите, нито с Хондите, нито с двигателите, ама айде ... :):D ше се напрайм на кьорав :ph34r: Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
Отговорено (Редактирано)

Сега ще ви кажа как точно стоят нещата. 1. Астра_фен_дрън дрън е един сдухан тъпак от моя квартал - има и брат близнак(същия охльов) 2. Астрата е на майка им и те я карат с хиляди уговорки 3. Подариха ми книжката след не знам колко неуспешни опита 4. Не може да кара 5. Тая астра е ебаси бараката (все пак я карат само жени) 6. Той пише тук за да трупа мения във форума само..ако тая астра прави 90 км/ч на втора при 5200 об/мин аз съм султана на Бруней. 7. Тоя мърльо и идея си няма от каране та да победи Хондата, която съм сигурен много-по добра за стартове. Освен брат му да е карал Хондата Смех..... Баси тъпака НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ ;):ph34r:Смях без гашти

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Е тва пак е от опелджиите. Ха ха ха.http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=1...psed&sb=5&part=Si ponege taia tema ia pochnahme drugade, az pak reshih da ia iznesa. Tuka koito schita, che moge eventualno da pomogne na niakoi zakusal v negovia grad da si napishe telefon i ime/nick. Moia e 0888470999, konstantin zaimov,sofia I taia tema niama da e zle da posedi izvestno vreme:) За да я пуснат явно често им се случва да закъсват на път май.Долеми сладури А...............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

За да я пуснат явно често им се случва да закъсват на път май.

Стига бе Hronos, това е много похвално начинание. Никой не знае къде може да замръкне, защо да няма 'наши хора' там, ще ти помогнат в зора, хотелче ще те насочат, ще ти правят компания вечерта и т.н.Пък дори и да не закъсаш - като минеш през някое градче, и ще си кажеш "ей тук има от наш'те хора, я да ги видя как я карат" - това се нарича "клубна дейност" :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Момци, аз съм сигурно най-анти опел настроения в клуба, ;) обаче пичовете много добре са го замислили маи трябва в нашия форум да си направим едно тефтерче с кординатите на всички :) ( всички които искат - все пак си има конфеденциалност на личната информация ) както каза Магнум всичко се случва - я да закусаш я разпивка :D:ph34r:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet
;) Нека да бъдем снизходителни към тези хорица :) -/е ,аз кат карах ритмо не се пънах така ,ама това е до човека/.Интересното е ,че такива същите ще си счупят вратовете да се обръщат след скромната ми хондичка :ph34r:.P.S. На последния ми акт за превишена скорост /с 50 км/ч ;) / ченгетата не повярваха ,че е само 90 коня и -лошото е ,че ме мислят за някой паралия и чакат да им кихам/.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos
Отговорено (Редактирано)

Цялата ирония е в това че "ОРЕЛ" оп,с , ОПЕЛ-де е марката с най евтина поддръжка от западните автомобили и с най много сервизи които могат да я ремонтират.Но хората които карат коли от марката просто не им се дават пари за поддръжка колкото и евтина да е тя.А че се повреждат и по честичко също е всеизвестно.Дори и добре поддържан Запорожец би те закарал навсякъде но не знаеш какво може да ти сервира все пак.

Аз в техния форум съм постнал тема че купувам ОРЕЛ Астра 1.7 ТД-с Исузовия мотор и си е така.Но я купувам заради дизела и тънката поддръжка за служебен автомобил,че не обичам газовите инсталации.

А между другото,2 мес.имах обект във Ямбол,консервната фабр."Ягода"на "Диана Комерс" и така и не ми остана време да се видя със Бенджи от там,а само питах работниците дали са видели белия ЦРХ.

За последните 5 мес. окакто сам изкарал колата след зимата имам около 18 000 км. с нея,и даже и вода не съм и доливал.Особено нещо на път да стане.Но редовно се преглежда за предстоящи болести а не като се строши да се чудя какво да правя.Скоро ще сменям части по окачването защото са амортизирани а не че трака нещо просто са карали достатъчно според мен и трябва да се подменят.Да чакам да ми изхвърчи колелото ли ами тогава колкото и телефони на съклубари да имам ако не Оцелея и ме стържат от некаде си,за какво са ми !!! Или да карам с 60-80 км/ч. че ми се пътува ама не ми стиска да поддържам и колата е пред разпад. Дали сам прав сега,вие кажете ???..........Закъсвал съм със Ситроен АХ на средата на Орлов мост и точно пред Президентството и то когато бързам и двата пъти на 100 човека трябваше обяснявам че карам голям боклук и затова имам проблеми с придвижването,да се срамувам дори от колегите шьофьори на пътя,пътувал съм 3 дена от Шумен до София-зимата със Фиеста на 4 месецата,със 3 повреди по пътя и много други примери лични имам,като ужасно трудни прибирания от Германия с коли"НОВ Внос".Че от това сам си направил извод "Пропуски с поддръжката да не се правят" особенно когато се пътува здраво от рода на 70-100 хил.кил.годишно. А НЕ КАТО СЕ СЧУПИШ ДА ВИКАШ "НЕВОЛЯТА" щото тая приказка аз я знам а някой ако не я знае да чете и да си прави изводите,преди да му е потрябвало списачето с телефони на отзивчиви съклубари.Щото има и фатални аварии и не един е загинал заради нечия немърливост а не че е карал много бързо или е ненадежден водач.

П.С.

Вчера един му беше излязъл шарнира в завой от участъка София-Златица/подбалканския път/ и едно Митсубиши Паджеро заради него беше скочило в гората по таван,трябва да го има вече в полиц.сводка.

Е това сме!!! Вози ни се ама без пари да се вадят.Е да ама Безплатен обяд няма драги ми съклубари.На такива им казвам- " Да си напълнят една туба с бензин да седнат на нея и с пълна ГАС към Пловдив или към Орландовци"

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Пич имах точно такъв Опел.Мога да споделя доста опит относно Астра 1,7 ТДИ Исузо. Ако искаш пиши лично съобщение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Незнам защо ваобще някой се занимава да говори за тая марка OPEL( орел:>> ).Какво е това ОПЕЛ.Всички си накупиха разни CALIBRI (колибри) ASTRI (асми) GSI и си мислят че карат спортни коли. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...