Jump to content
Вен_РВ1456ВС

Тече бензин

Recommended Posts

Здравейте колеги, днес докато се прибирах от работа и ми свърши газта и както обикновено си прехвърлих на бензин, за да се предвижа до бензиностанцията. Но щом прехвърлих усетих силна миризма на суров бензин и колата изгасна. Помислих, че може да не е подкачила и запалих на скорост. Но работеше мн странно. На светофара един човек ми бипна и каза, че нещо ми тече. Бях на 150 м от нас и реших да видя какво е пред вкъщи. И като то паркирах на зад, пред мен се показа един гьол. Веднага изгасих колата и слязох. В първия момент помислих, че е масло, но като слязох разбрах, че е бензин. Погледнах от долу и видях, че тече от нещо като отдушник на канистъра (голямата цилиндрична кутия за обратния бензин). След като спря да тече, запалих пак и теч нямашеПубликувано изображение Отидох до бензиностацията. По пътя спирах да гледам и нищо, не течеПубликувано изображение. Заредих си газ и се прибрах. Та някой може ли да ми каже какво може да е станало? Качвам снимка, за да добиете представа от къде е текло или поне от къде видях да тече

post-19277-0-35060100-1362681631.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и на моята и течеше бензин но от тръбите. А тази кутия е Канистър. Огледай тръбите първо и след това провери канистъра да не се е задръстил с боклуци.При мен тръбите бяха изгнили и ги смених с медни такива, принципно щом имаш канистър имаш общо три тръби за бензин от резервоара до предната част на колата, една от тях мисля че е за канистъра, но по нея трябва да има само изпарения под налягане не и гориво!

Редактирано от Кирето
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...