Вен_РВ1456ВС 157 #1 Публикувано 7 Март, 2013 Здравейте колеги, днес докато се прибирах от работа и ми свърши газта и както обикновено си прехвърлих на бензин, за да се предвижа до бензиностанцията. Но щом прехвърлих усетих силна миризма на суров бензин и колата изгасна. Помислих, че може да не е подкачила и запалих на скорост. Но работеше мн странно. На светофара един човек ми бипна и каза, че нещо ми тече. Бях на 150 м от нас и реших да видя какво е пред вкъщи. И като то паркирах на зад, пред мен се показа един гьол. Веднага изгасих колата и слязох. В първия момент помислих, че е масло, но като слязох разбрах, че е бензин. Погледнах от долу и видях, че тече от нещо като отдушник на канистъра (голямата цилиндрична кутия за обратния бензин). След като спря да тече, запалих пак и теч нямаше Отидох до бензиностацията. По пътя спирах да гледам и нищо, не тече. Заредих си газ и се прибрах. Та някой може ли да ми каже какво може да е станало? Качвам снимка, за да добиете представа от къде е текло или поне от къде видях да тече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #2 Отговорено 8 Март, 2013 Никой ли не знае нещо по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #3 Отговорено 14 Март, 2013 Някой нещо или пак нищо??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #4 Отговорено 1 Април, 2013 все още няма решение на проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #5 Отговорено 3 Април, 2013 (Редактирано) Колега и на моята и течеше бензин но от тръбите. А тази кутия е Канистър. Огледай тръбите първо и след това провери канистъра да не се е задръстил с боклуци.При мен тръбите бяха изгнили и ги смених с медни такива, принципно щом имаш канистър имаш общо три тръби за бензин от резервоара до предната част на колата, една от тях мисля че е за канистъра, но по нея трябва да има само изпарения под налягане не и гориво! Редактирано 3 Април, 2013 от Кирето 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове