Jump to content
keranisimo

Питане за изпускателен колектор

Recommended Posts

Здравейте, колеги, шофирам икономик д15з6. Решил съм да си махна катализатора и като чета по форума разбирам, че е по-добре да си сменя и колектора. С какъв е най-одачно да се смени? Трябва ли да правя генерация, на колко мм, колко гърнета трябва да има, за да не е много шумна. Смисъл навил съм се да сменям цялата изпускателна система. Благодаря!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с икономик и сложих колектор от D15B7 мисля че беше,който пасна идеално точно до връзката преди средното гърне.Развиваш и завиваш другия.Назад съм със стоковата генерация-чува се прилично и е малко по живичка.:ph34r:/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега ако искаш да махнеш катализатора,на негово място сложи резонатор,защото ще е по шумна,а ако иска цяла генерация,сложи спортен колектор 4-2-1,да не е 4-1,и назад вземи от вти,надявам се помогнах...поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Моята д15з6 е с "афтърмаркет" колектор от ebay на 50 мм и до края има 2 резонатора, 51 мм тръби, и крайно гърне (+ тапа) 63-110 мм. Звука е доста приятен :)/> Можеш да я караш и много тихо и много шумно. Разликата се усеща и според мен си струва ;)/>

Редактирано от www.spirit

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чета, че колектора от д16з6 става, той на колко мм е и 4-2-1 ли е? Примерно, ако сложа такъв а назад си е стандартната генерация не бива нали? И също да питам с колектор 4-2-1 има ли разлика във вървенвто примерно на ниски на високи обороти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става, всички Д-серия колектори са взаимно-заменяеми, но за да има пълен ефект мисля, че трябва да довършиш това кето започваш до край.Определено тръва добре още от началото ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...