Jump to content
di4o

гранична застраховка

Recommended Posts

здравейте колеги имам един много важен въпрос на който не мога да намеря отговора.ще съм благодарен ако ми помогнете.имам кола с англииски номера на която ще направя гранична застраховка , road tax (tax disc) ми е изтекъл и искъм да го подновя а за да го подновя ми трябва валидна застраховка т.е застраховка която трябва като се провери в http://ownvehicle.askmid.com/ да покаже че колата е застрахована.застраховката трябва да е в групата на MIB (motor insurance bureau) само така ще е валидна в UK.Въпросът ми е да ли има такава застрахователна компания в бг която е член на MIB или ако направя гранична застраховка да ли автоматично ще се покаже в системата на DVLA че колата е застрахована.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

на този въпрос може би ще ти отговорят само в застрахователните компнии,но имай предвид,че тук в БГ точно този тип застраховки са ужасно скъпи. :)п.п.всяка компания си има дежурни телефони,може да се обадиш и да попиташ ако не ти се разкарва! :)

Редактирано от Мария Илиева

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

обиколих почти всички компании но и те незнаят или изобщо неса чували за това нещо.Много некомпетентни хора работят в тези застрахователни компании.Гранична застраховка за максимум 3 месеца струва около 300 лева,по 100 на месец.много по добре отколкото да се плаща застраховка в UK.Миналата година плащах по 150 паунда на месец.

Редактирано от di4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко късно по темата , но аз постоянно карам с такива застраховки , цената на месец е от 130лв. на горе според колата , ако се направи за 2,3 месеца има малка отстъпка .Може да се направи за МАХ 3 месеца.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...