Jump to content
Guest dj_mi6o

Разочарование

Recommended Posts

Guest dj_mi6o

Преди известно време се регистрирах в фен клуба на Мазда, тъй като имам и една мазда на която съм собственик още преди да купя Хондата, но дойде време в което реших 4е трябва да се продава.Ами по обясними при4ини се регистрирах в фен клуба на мазда, защото е логи4но там да намеря желаещ купува4 , а не тук или в друг фен клуб.всичко беше добре,снимковият материал ме ръ4каха да ка4а,но пусто време. и днес влизам да си съжива малко темата и кво гледам - АААААААААААААА 4Е ТО ТАКАВА ТЕМА ВЕ4Е НЕ СЪЩЕСТВУВА. просто нямам думи и не ми остана нищо друго освен благодарственото писмо което написах до един от модераторите и така.е питам аз, щото не се сещам, но все мми струва 4е в нашият фен клуб не е имало такова отношение, 4е то и други марки се продаваха и заменяха , ма никой не им изтри темите нали?!то и в клуб нисан продавам 4арколаци от още по-предишен автомобил,ама и там не ми трият темата...........................явно японското не ни обединява - а така поне си мислех, или е въпрос на 4овешки характер и мислене:lol:!;)!;)

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Не съм сигурен колега 4е наро4но е изтрита , има пояснение ако си погледнал (по стари от 30 дни обяви се трият автомати4но) явно така им е настроен форума , имат разли4ни правила просто :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

Не съм сигурен колега 4е наро4но е изтрита , има пояснение ако си погледнал (по стари от 30 дни обяви се трият автомати4но) явно така им е настроен форума , имат разли4ни правила просто :lol:

Точно това е причината,иначе нямаме практика да сме недоброжелателни,даже си имаме един фен на Марката проправила път на новите идеи в дизайна на авт.пералня ПЕРЛА 05 и акум. МОНБАТ,а именно ФОЛЦВАГИН-а.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Като един безпристрастен наблюдател :D подкрепям мнението, че вероятно е станала грешка. Няма практика да се трие безпричинно тема там...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...