Jump to content
Guest Dobromir

Падане на обороти

Recommended Posts

Guest Dobromir

Някой колега може ли да ми каже от какво идва следния проблем:Като паля колата със студен двигател обикновенно сутрин защо ми падат оборотите почти до изгасване и после без да давам газ се оправя. Сменял съм свещи уж хубави ама май кабелаците са ми кофти. Дали е от тях или нещо друго? Имам чувството че като я карам вдига обороти бързо пък няма мощност. Ако някой знае нещо ще съм благодарен. :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Колега,при мен също е така.Като запаля сутрин и е студена,първо запалва и й падат оборотите и почти изгасва.При повторно запалване заработва нормално.Мисля ,че е от температурния датчик,но не съм сигурен.Не мисля да се кахъря. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobromir

Благодаря колега за мнението ще си карам за сега :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

А карам англичанка. При мене това се случи един пат - когато ми биаха откачили акумулатора за около 4ас два, да ми заварят грането. Тогава компютъра се рестартира и си загуби настройките. При запалване оборотите се вгигат и после падат почти до изгасване (малко под 500 оборота) и пак се вдигат. Така бе6е два дена, после се оправи. Казаха ми че е от настройките на компютъра. Трябвало му малко време да се настрой. От тогава насам нямам такъв проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...