Jump to content
Guest Hondman

Колко гори вашата кола

Разход  

108 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest Hondman

Тази анкета я видях във форума на хонда в Естония.И понеже ми хареса,а и за да добием и ние представа колко горят колите ни я пускам.P.S Моля модераторите да я изтрият,ако някога е имало подобна анкета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Тази анкета я видях във форума на хонда в Естония.И понеже ми хареса,а и за да добием и ние представа колко горят колите ни я пускам.P.S Моля модераторите да я изтрият,ако някога е имало подобна анкета.

хм, газ или бензин? ;)газ - 11, от понеделник съм на бензин, искам да игоря половината и тогава ще гласувам ;) , все пак то зависи и от двигателя/колата/товара нали?Моя товар са жена и 2 деца, значи смятай че повечето време са 3-ма вътре :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Тя верно е хубава темата , но защо не си по-конкретен , в градски условия , в извънградски , да беше посочил и всеки да си пише каква кола кара и т.н. ;) Ако модераторите могат да поправят анкетата ;) Примерно : 5 литра извънградско , 5 градско , ..... ама тогава по-добре две анкети :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

с 12 литра минавам 200 км смесено - градско и извънградско. Пловдив Варна тази година изгори 5.2 на 100 с малко градско в Стара Загора и Варна.П.С разбира се бензин :blush1: и нормално каране, а при режим газ спирачка разхода е 7 и дори 7+. При газ до ламарината до София по магистралата >170к м /ч до 190км/ч разход 9 че да не би и 9+.Но определено в София разхода ще е по голям при тези здрави задраствания.Зареждам само от ЛУКОЙЛ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Бай Гуджан

Пропуснах думите в скобите(градско) и написах 10+, което ми е смесения разход. Иначе в София харчи 12+ :blush1: . Но моята е автоматик, 4ск. и ламбда сондата е изпръхтяла ;)

Редактирано от Бай Гуджан

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Моя дзвер извънградско е м/у 7,5-8,5 ...градско до 9,5...говоря за Акорд'01 2,0 Втек 147 кс. с нормалните за модела гуми 195/15

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

За съжаление, все още не карам Хонда, и затова не съм гласувал, но и двете коли (на майка ми и на баща ми) харчат по 10л на 100км, едната бензин, другата газ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest XapBu

10, с климатика отива към 11

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Еми колеги мойта дава 8л градско на дьлго сваля на под 7л но като вкл-ча климата дига с поне литьр и отгоре но аз сам доволен от разхода и не мисля да и слагам газ скоро ;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Moята хубаица гори 8 извън,10 градско-бензин / 10 извън,12 градско-газ,за което съм й много благодарен. :lol:все пак е 2.0 мотор.Това разбира се е при нормално каране,без изцепки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Любомир Велчев

10, с климатика отива към 11

И при мен е така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

ми смятайте си го 66 мили градско тва си е заради движението и наклона на изкачване + замръзналия път сутрин ( Самоков-Боровец) 80 мили днес в Сф градско и 68мили извън градско ( Сф -Боровец)и имам още към 6 мили докато стигна утре до бензиностанциятаобщо 214мили без 6-те заредил съм за 40 кинта при цена от 1.65 за литърили 214mili =344.326 km40lv/1.65=24.242L= (24.242*100)/344.326= 7.040L\100km

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emo d15b2

На ръчка ми гори 10 газ или 8 бензин градско в Пловдив

Редактирано от emo d15b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vmax

Мен ме срам да кажа че моита Д16А6 лапа около 12 и мъъъъъъъничко над него в града,ма нещо е болна,трябва да я водя при доктор Омбре,ма или той не може или аз немам време и сега направо я срам да си каже колко харчи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

25л за 290 км ... айде да сметна че част е била извънградско (50-60км) - значи твърда 9-ка бензин и 11 газ - с д15б2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...