jikencio 46 #1 Публикувано 27 Февруари, 2013 (Редактирано) Колеги,Пак възникна едно питане. Паля сутрин колата, първоначално вдига на 2000 оборота и после рязко падат, все едно не и стига гориво. Понякога падне на 700-800 оборота и не гасне и след това пак ги дигне на 2000 примерно и си работи, но наполедък често се случва при първо въртене да пали и след това да гасне. Същото преди го правеше, когато имаше 2 литра бензин веднъж и беше пред свършване. Друго, което съм забелязъл е, че когато дам контакт и завъртя (не изчаквам помпата да спре), стартера върти повече време като е студена. В момета има 20 литра бензин в нея, така че не е от малко бензин..Дали да се притеснявам? Значи ли, че помпата може е е тръгнала да позаминава, че аз за друго не се сешам.Мерси Редактирано 27 Февруари, 2013 от jikencio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 27 Февруари, 2013 и защо не чакаш чек-а да изгасне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #3 Отговорено 27 Февруари, 2013 Аз винаги го чакам чека да изгасне и тогава паля и пак гасне колата след като паднат оборотите... Това с въртенето без да го чакам, го дадох само за пример ако нещо има връзка със случая... Тук един колега ми дава идеята, че може да се наложи инжекторите да се почистват и да е от това... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #4 Отговорено 27 Февруари, 2013 свали и почисти iacv клапана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #5 Отговорено 27 Февруари, 2013 И аз мисля че е от IACV-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #6 Отговорено 1 Март, 2013 Абе вие сте геннии Колата пали като кибрит след като го почистих. Нямах батерия на телефона да го снимам, но цетката му беше черна като циганска печка Мерси много Митко и другия колега, който не го познавам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #7 Отговорено 1 Март, 2013 За нищо колега, не идвам много по срещи за това не се знаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове