Jump to content
ajax6

Въпрос относно джанти

Recommended Posts

Колеги някои знае ли дали тези джанти са модел на оз.Продавачът твърди че са такива,но аз не съм ги срещал досега и ми се струва че само капачките са оз,ако някои знае да пише. http://avtochasti.cars.bg/f78481

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквито и да са /според мен също не са OZ/ 380лв са много за 15-ки + куриер си на 410++ лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам че са правени и ако са добре направени и ти харесват по-добре ги вземи,защото каквито и да вземеш и почнеш да ги правиш ти,ще ти излязат повече а може и да не ги направиш добре!Това е мое мнение..... На снимката изглеждат много добре!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям мнението и на двамата колеги по-горе.Според мен също не са OZ,защото не съм виждал такъв модел точно,но наистина са добре направени.Аз лично дадох космическа сума за боядисване на моите джанти и за да станат добре наистина си трябва инвестиция.Отделен е въпросът,че ако не са някаква марка,а са турски,китайски или неизвестни италиянски,цената от 380 лв е малко висока.Ако успееш да пребориш малко цената,може би си заслужават.И все пак не забравяй,че купуването на пресно боядисана джанта може да прикрива следи от кривене и изправяне,счупване,заварка и т.н.Вече в БГ хората са такива,че е трудно да имаме доверие на непознати и рядко се продава нещо което е "много хубаво" Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...