ajax6 1 #1 Публикувано 25 Февруари, 2013 Колеги някои знае ли дали тези джанти са модел на оз.Продавачът твърди че са такива,но аз не съм ги срещал досега и ми се струва че само капачките са оз,ако някои знае да пише. http://avtochasti.cars.bg/f78481 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #2 Отговорено 27 Февруари, 2013 Каквито и да са /според мен също не са OZ/ 380лв са много за 15-ки + куриер си на 410++ лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #3 Отговорено 2 Март, 2013 Гледам че са правени и ако са добре направени и ти харесват по-добре ги вземи,защото каквито и да вземеш и почнеш да ги правиш ти,ще ти излязат повече а може и да не ги направиш добре!Това е мое мнение..... На снимката изглеждат много добре!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #4 Отговорено 5 Март, 2013 Споделям мнението и на двамата колеги по-горе.Според мен също не са OZ,защото не съм виждал такъв модел точно,но наистина са добре направени.Аз лично дадох космическа сума за боядисване на моите джанти и за да станат добре наистина си трябва инвестиция.Отделен е въпросът,че ако не са някаква марка,а са турски,китайски или неизвестни италиянски,цената от 380 лв е малко висока.Ако успееш да пребориш малко цената,може би си заслужават.И все пак не забравяй,че купуването на пресно боядисана джанта може да прикрива следи от кривене и изправяне,счупване,заварка и т.н.Вече в БГ хората са такива,че е трудно да имаме доверие на непознати и рядко се продава нещо което е "много хубаво" Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове