Jump to content
Guest w1zz4rd

СРЕЩА НА КЛУБА - 23-и Ноември

Recommended Posts

Guest w1zz4rd

АЙДЕ НА СРЕЩА !

23-и Ноември - НЕДЕЛЯ !

СТАРТ: 13:00, полигона зад зимния дворец в Студ. Град

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

az sus sigurnost niama da moga da doida i tozi put.ako e na 22 dea i mai sledvashtite niakolko nedeli sa plutno osigureni sus zadachki :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Dali puk njama da sum tam a? :P;).Obache 22 se pada subota....... ;)

Редактирано от TYPE-R

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Stiga da ne me iznenadat s niakoia zada4a togava i az sam tam :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kicho

22ri tozi mesec se pada nedelq , ama ne i tazi godina !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

az niama kakwo da kazwam dali sthe idwam- to e iasno ..kogato i da e sreshtata de :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

Zna4i 23ti da bade .. molq da me izvinite .. ama gledah kalendara na Pcto .. i tam posledniq den ot sedmicata e Sybota i zatova sam se zablodil a sam zabravil za tazi malka podrobnost.. 23ti NEDELQ TOZI MESEC !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Аз винаги съм съгласен, ако ще и снегове да валят. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fenut

Новобранци приематели на срещите?????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

ako e na 23 moje i da doida ama na 22 sus sigurnost ne stava :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CiviC
;) Ми разбира се , че ще има среща, то и е време вече.Пък и няма да ни е студено, щото бат Омбре ще ни облече с нови полари ;):P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Дано да оправат печката до тогава...Надявам се да дойда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Новобранци приематели на срещите?????

razbira se ch epriemame..to wse niakoga wseki ot nas ( s malki izkliuchenia ) e bil nowobranec...taka che welcome ! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

Priqtna sre6ta :lol: Izkarvaite "Dvuvalkite DOHC" na "Dodge" sra4kaite 16-te "Fintila" :huh:;) obli4aite "polarite" stom sa "avanta" ;);) i qko gazzzz na ma6inite :lol: M/u drugoto /seriozno/ -kakav e slu4aq s tiq polari ? :P[edit] Аре да почнеш малко да мислиш преди да пишеш и съответно да намалиш глупостите, които твориш в този форум, а? :lol:

Редактирано от Victor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Super - tozi pyt i az shte doida...sled kato ne sym idval ot June...:rolleyes: :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Sorry za size-a na phototo...mojeshe da ne zaema cqla stranica - pravi ste:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

Priqtna sre6ta :unsure: Izkarvaite "Dvuvalkite DOHC" na "Dodge" sra4kaite 16-te "Fintila" :rolleyes::unsure: obli4aite "polarite" stom sa "avanta" :cool::cool: i qko gazzzz na ma6inite :blink: M/u drugoto /seriozno/ -kakav e slu4aq s tiq polari ? :rolleyes:[edit] Аре да почнеш малко да мислиш преди да пишеш и съответно да намалиш глупостите, които твориш в този форум, а? :rolleyes:

Izvinqvam se 4e zapo4nah seriozniqt si vapros s "maitap" :rolleyes: Sajaliavam .Za da ne otkrivam druga tema :1.Moga li da doida na sre6tata s druga marka avtomobil ?2.Ot kogo da si vzema stiker i moje li ?3.Pak za polarite .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

MOje da doidesh na sreshtata sas sqkav Avtomobil .. stiker se polu4ava na sreshtata .. no e jelatelno da se slaga SAMO na Honda .. shtoto nqkak si ne varvi moskvi4\opel\vw sas stiker na Honda .. tretiq ti vapros nego razbiram .. .. Otnovo povtarqm .. SRESHTATA e na 23ti NEDELQ NOEMVRI MESEC 2003ta .. na Poligona zad Zimniq dvorec v Studenski grad ..

Редактирано от w1zz4rd

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Този път май и аз ще дойда! Бенджи,пиши и ти или се обади ще идваш ли, да се събереме и да ходим заедно, а аз ще агитирам още някой!Фен, от 13ч е срещата!

Редактирано от Майна 6-та генерация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Редактирах мнението, за ваше улеснение :rolleyes:PS: едва ли ще дойда :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

.. stiker se polu4ava na sreshtata .. no e jelatelno da se slaga SAMO na Honda .. shtoto nqkak si ne varvi moskvi4\opel\vw sas stiker na Honda ..

Ami markata pak e Japan ,no za neq nqma club,saotvetno stiker !Eto ia My WebpageAaa ako ima6e po golqmi stikeri ,6tqh da zalepq i na tova otzad /i to e s motor Japan/.6te mi dadete li ? :rolleyes: Редактирано от BUGATTI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

MOje da doidesh na sreshtata sas sqkav Avtomobil .. stiker se polu4ava na sreshtata .. no e jelatelno da se slaga SAMO na Honda .. shtoto nqkak si ne varvi moskvi4\opel\vw sas stiker na Honda .. tretiq ti vapros nego razbiram .. .. Otnovo povtarqm .. SRESHTATA e na 23ti NEDELQ NOEMVRI MESEC 2003ta .. na Poligona zad Zimniq dvorec v Studenski grad ..

Не се изфърляй като чикия на песак!Кичо едно време караше Форд и беше първия човек във клуба със стикер на колата си, дори и той ги направи! Кво от тва като кара друга марка? Нали е фен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

aa super .. togava da si sloja stier na moskvi4a ?? .. normalno e ki4o da si sloji stiker .. se pak toi e pravil stikerite predi .. .. sashnost kvo da ti obqsnqvam .. neim se spori .. govoril sam s ki4o i s ombre .. i dvamata kazvat 4e ne e jelatelno da se slagat stikeri na avtomobili koito nesa Honda ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Novev

Привет на вси4ки Хонда Маниаци!Аз съм нов у4астник във форума,а смятам да стана и нов 4лен на фен клуба в неделя-4ао до тогава!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

govoril sam s ki4o i s ombre .. i dvamata kazvat 4e ne e jelatelno da se slagat stikeri na avtomobili koito nesa Honda ..

pesho, mladi mi praiteliu ne pravo po-dobre podobni izkazwania ! ti swoeto mennie li izraziawash ili towa na Ombre ili na Kicho ?! az ne vidiah nikoi ot tiah da e pisal che ima enhsto protiw ako shte da si tatuiram emblemata na Honda na liawata buza na ZADNIKA !!!! choweka se kefi na markata i dokato tozi klub e otkrit i wseki moej da byde negow chlen , az lichno ne wijdam prichina toi da ne moje da se iziawaiwa kato negow chlen, bez znachenie kak i na kogo pokazwa stikera si ! towa e moeto mnenie. neka i ostanalite izraziat swoeto !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

mm .. zna4i .. Parvo .. az kazvam kakvo se e slu4ilo .. predi 3 sreshti ako nese luja bqhme s ombre i ki4o ostanali posledni ot sreshtata i mitko sashto .. mitko gledashe neshto po subaruto .. i s ombre i ki4o govorihme po temata za stikerite .. + tova i 2mata sa dostata4no zaeti .. moje da nqmat vreme da gledat foruma .. ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

ne moga da idwam sega, no gledam snimkite s interes :rolleyes: mersi Viktor i da kajsh pozdrawi na Bojko.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Pozdravlenia za fotografa! Hubavi snimki! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda
:P Само НЕразбрах - кой е с черния Акорд 5-а генерация ?!Както и с ПРЕЛЮД-а "BA4"-ка (3-а генерация) ?! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

licno na men preluda mnooogo mi haresa:)a i picha mnoogo dobre znae da go kara werwaite mi :Ps frosti dokato se wozihme niamahme wreme da se uplashim ;)mnogo dobra mashina !ama oshte mnogo wisoki ceni darvat mama mu stara :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Трябваше да ви снимам физиономиите на излизане от Прелюда. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

ama oshte mnogo wisoki ceni darvat mama mu stara :P

Само за пример: във Враца има един червен ПРЕЛЮД BA4-ка, с 2.0 16V DOHC 140 коня мотора (B20A9 мисля се овдеше) с 4WS системата, климатик, кожа, пълен ел. пакет - абе фул изпълнение :P В наистина безупречно състояние - колата буквално е като нова ! За 6000лв собственика казва че би я дал - не че му е за продаване, но по принцип - ако някой му даде тези пати, би се разделил с нея. И си заслужава парите според мен !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

licno na men preluda mnooogo mi haresa:)a i picha mnoogo dobre znae da go kara werwaite mi :Ps frosti dokato se wozihme niamahme wreme da se uplashim :Pmnogo dobra mashina !ama oshte mnogo wisoki ceni darvat mama mu stara ;)

Я раздуй как ви е возил?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

mi kakwo moga da kavaliachno az nikoga ne se biah wozil taka!triabwa da wi kava che niamah wreme da se uplasha dori:)tozi 90 gradosowia zawoi koito e blizo do poligona mislai che go wzehme s kam 70-80 po moe skromno mnenie ;)i malko si powarwiahme s wratite ;)beshe mnogo swevo az otzad se darvah za 2-te wrati ;)toi i na poligona naprawi niakolko dosta dobri izpalnenia ama ne znam otstrani kak izglejdashe ;)))mnogo dobre si darjeshe kolata obache ! za twa sam 100 % siguren!tochno towa si kazahme s frosti kato izleznahme ;)triabwashe da poglednete na preliuda kak mu biaha iztarkani zadnite gumi samo ;) tochno perpendikuliarno na daljinata na dumata!tazi mashina mislia che ne beshe s 4WS obache ADH az sam karal zat 4ws acord i sam go wijdal kak se iznasia ot zawoite - kato ikarus bokwalno ;)SAMO NAKRAIA SHTE KAJA CHE ADRENALINA MI SE POKACHI DOSTA DOBRE :Psledwashtia pat go pomolete i was da wi powozi :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

a ADH chuwal sam za takaw prelude (s towa kupe) koito e s 2.2 ili 2.3 motor znaesh li neshto po waprosa (kazwali sa mi che e 170 konia)???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

a ADH

chuwal sam za takaw prelude (s towa kupe) koito e s 2.2 ili 2.3 motor

znaesh li neshto po waprosa (kazwali sa mi che e 170 konia)???

Prelude 3-a генерация (BA4-ка) за Европа се е предлагал САМИ с три мотора и трите 2000 кубикови - 2.0 12V Dual Carv - 109hp; 2.0 16V PGM-Fi DOHC - 137 hp; 2.0 16V PGM-Fi DOHC - 140hp (след 1989-а година). За Япония (или Сащ - непомня вече) се е предлагал и 2.1 мотор - 150 коня ! Но в никакъв случай не и 2.3 било то 170 коня :P

PS: Междодругото, в последните си години на производство, този модел ПРЕЛЮД, САМО за Япония "дигащите" му фарове ИЗЧЕЗВАТ - появяват се стъклени !!!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

След 1989-а САМО за Япония:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Трябваше да ви снимам физиономиите на излизане от Прелюда. :P

;) Определено момчето с прелюда знае КАКВО и КАК да кара :P 10Х

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...