honda_lv 107 #1 Публикувано 23 Февруари, 2013 Здравейте колеги, качих на моята d15b2 колектор от d16z6, но имам малко питане. На стария ми колектор ето този маркуч: се свързваше с едно метално маркуче и то от своя страна отиваше под дросела отново с гумено маркуче. На колектора от z6 обаче, отдолу под дросела има някакво странно тумбесто преди изхода за маркуча и когато си го взех там беше закачен маркуч, който си отиваше отдолу на колектора и си беше вързан: Не знам къде точно отива, и към какво се връзва, но това маркуче металното сега нямам къде да го вържа и от там си тече антифризец като запаля. Какво трябва да се направи, да се запуши едно от 2-те маркучета или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 23 Февруари, 2013 (Редактирано) Огледах внимателно, маркучето което е вързано в момента под дросела стига до щуцерче точно до дебелата тръба, по която тече антифриза и се включва там. Някакви идеи? Редактирано 23 Февруари, 2013 от honda_lv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #3 Отговорено 23 Февруари, 2013 Реално моя колектор има същите 2 щуцера като този и както на този, изхода под дросела е вързан за този щуцер като на снимката. Но за разлика от този колектор за икономик, както се вижда на горната снимка моя има и допълнителното маркуче отгоре, което не знам къде да вържа. Моля посъветвайте ме, да запуша ли едното то 2-те маркучета или какво да правя, поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове