Jump to content
honda_lv

Въпрос за всмукателен колектор

Recommended Posts

Здравейте колеги, качих на моята d15b2 колектор от d16z6, но имам малко питане. На стария ми колектор ето този маркуч:

Публикувано изображение се свързваше с едно метално маркуче и то от своя страна отиваше под дросела отново с гумено маркуче. На колектора от z6 обаче, отдолу под дросела има някакво странно тумбесто преди изхода за маркуча и когато си го взех там беше закачен маркуч, който си отиваше отдолу на колектора и си беше вързан:

Публикувано изображение

Не знам къде точно отива, и към какво се връзва, но това маркуче металното сега нямам къде да го вържа и от там си тече антифризец като запаля. Какво трябва да се направи, да се запуши едно от 2-те маркучета или?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огледах внимателно, маркучето което е вързано в момента под дросела стига до щуцерче точно до дебелата тръба, по която тече антифриза и се включва там. Някакви идеи?

Редактирано от honda_lv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реално моя колектор има същите 2 щуцера като този Публикувано изображение и както на този, изхода под дросела е вързан за този щуцер като на снимката. Но за разлика от този колектор за икономик, както се вижда на горната снимка моя има и допълнителното маркуче отгоре, което не знам къде да вържа. Моля посъветвайте ме, да запуша ли едното то 2-те маркучета или какво да правя, поздрави :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...