hondaracer 11 #1 Публикувано 22 Февруари, 2013 Колеги, не знам дали тук е мястото да попитам, но тъй като съм малко типичния Бай Ганьо, реших да си задам въпроса в този раздел. Та сега на въпроса: предполагам все някой е работил с програмата ВАГ КОМ, трябва ми доста информация за нея, как се работи с нея, за кои марки и модели става, има ли някъде из интернет нещо като наръчник за нея как се ползва и тем подобни.. Ако някой колега има повече информация и желание да я сподели с мен, ще съм много благодарен! п.с. Ако темата е в грешен раздел моля да ме извините предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ekzekytora 51 #2 Отговорено 23 Февруари, 2013 Програмата е за Фолксваген, Ауди, Сеат, Шкода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #3 Отговорено 23 Февруари, 2013 Да, колега днес намерих информация относно програмата видях за какво става въпрос г/д. Благодаря все пак за отделеното време! Лека и спорна от мен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове