Guest Dominic #1 Публикувано 29 Ноември, 2006 Здравейте,Имам едно питане: от къде мога да си купя качествен трети стоп, този който стои при задното стъкло(вътрешен за купето)???Този, който имах досега го купих от Бриколаж за 15 лв. - светодиоден, има ги навсякъде по магазините за коли.... куча марка.... разтече се червената пластмаса пред светодиодите и се огъна, махнах я и останаха само светодиодите и черната поставка.... и тя започна след месец два през лятото да се извива, .............Сега може да ме познаете по "custom made" трети стоп - тип изкривена курашка на задното стъкло - извинявам се на дамите във форума, но може ли да ти продават трети стоп, който се разтапя от слънцето......Питах за HELLA - имат универсален (4 крушки) за 25лв. и светодиоден (доста по-хубав, но с поръчка) за 120лв. някой да предложи други варианти????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 29 Ноември, 2006 3-ти стоп от бриколаж?!?!?!спирачна течност от Била що не пробваш с поредното менте, но поне от нещо като Автомания... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #3 Отговорено 29 Ноември, 2006 3-ти стоп от бриколаж?!?!?!спирачна течност от Била що не пробваш с поредното менте, но поне от нещо като Автомания...Частен случай, че е от бриколаж - мога да ти пусна снимки - същите стопове ги има във всички магазинчета на симеон и автомания ( с по 10, 20, 30 светодиода, дори някой от долу с една синя светлинка). Аз поне други трети стоппове не съм виждал.Просто бях в бриколажа, когато се сетих да си взема един и понеже са същите навсякъде - взех го от бриколаж. Не съм толкова бос относно магазинчетата за автоаксесоари Но мен ме интересуваше, не от къде да си взема същия, а къде продават други освен тези модели ако е марков, още по-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #4 Отговорено 29 Ноември, 2006 ми я виж тук какво се продава савсем случайно:Но27http://www.slhondaparts.com/browse.asp?Mod...;ViewParts=trueчудя ви се как не се сещата първо да потърсите оригиналните част,а тичате по ебати голфаджийските магазини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #5 Отговорено 29 Ноември, 2006 Търси си нещо на Hella. Аз в Пловдив знам магазин, ама за София - незнам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #6 Отговорено 29 Ноември, 2006 ми я виж тук какво се продава савсем случайно:Но27http://www.slhondaparts.com/browse.asp?Mod...;ViewParts=trueТози вероятно е точно за сивик хубав е, но май става с поръчка? а за един стоп не ми се занимава да го чакам, пък и ако може да е LED и по-широк, тези тясните нещо ме дразнят (не търся да е оригинален за хонда) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #7 Отговорено 29 Ноември, 2006 ми я виж тук какво се продава савсем случайно:Но27http://www.slhondaparts.com/browse.asp?Mod...;ViewParts=trueТози вероятно е точно за сивик хубав е, но май става с поръчка? а за един стоп не ми се занимава да го чакам, пък и ако може да е LED и по-широк, тези тясните нещо ме дразнят (не търся да е оригинален за хонда) Този е точно За твойта кола.Вярно,може да не е с ЛЕД,но поне няма да се разтопи със сигурност.В случай че не си прочел в момента съм пред пускане на поръчка точно при тези пичове-има цяла тема по този въпрос.Успех с тунинг-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #8 Отговорено 29 Ноември, 2006 Колега, аз на Акорда съм точно с този на Хела, който е с четирите крушки. Свети доста добре, отлично прилепя към стъклото, като може да се регулира ъгъла на светене в зависимост от градуса, под който е поставено стъклото. И не на последно място, за разлика от повечето ментета това, че прилепя плътно към стъклото не позволява на червената светлина да свети вътре в самия автомобил (вечер) и да намалява видимостта назад Купил съм го от D&NАко бях на твое място и исках широк стоп, направо щях да се ориентирам да търся заден спойлер с вградени диодчета в него Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #9 Отговорено 29 Ноември, 2006 Безплодните ми опити това лято показаха, че намирането на оригинален спойлер от американски сивик с вграден стоп в него е мисия невъзможна. Разни хора имаха такива спойлери за продаване, ама явно им правеше кеф да ти отказват, да го обещават на други, да им отказват на тях и т.н. Страшни бизнесмени си имаме тука, нямам думи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #10 Отговорено 29 Ноември, 2006 Безплодните ми опити това лято показаха, че намирането на оригинален спойлер от американски сивик с вграден стоп в него е мисия невъзможна. Разни хора имаха такива спойлери за продаване, ама явно им правеше кеф да ти отказват, да го обещават на други, да им отказват на тях и т.н. Страшни бизнесмени си имаме тука, нямам думи.Е,.... значи ще се задоволя с някое трето стопче - без спойлер на него Колебая се наистина за хелата с крушките... ама видях една тема в общи - ШЕФА внася всичко от щатите.... може пък и да си поръчам оттам нещо. То май повечко неща, че като гледам какви линкове му пращат колегите - дават добри идеи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Бай Гуджан #11 Отговорено 29 Ноември, 2006 В магазините на Д&Н има трети стоп на ХЕЛЛА. Потърси там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BurZz #12 Отговорено 8 Декември, 2006 Така и така става въпрос за 3-ти стоп, нека и аз да попитам. Имам Civic англичанка 1,6 vtec с оригинален заден спойлер на който има място за вграждане на 3-ти стоп. Искам да си взема, но нещо не мога да намеря. Питах за оригинален в представителството ( Варна ) ама ми казаха че не можело да се поръча за моя модел ???? Не ми стана ясно защо при положение че хората са оставили място за стоп Та ако може някой да ме насочи във Варна от къде мога да си намеря. Или пък и от друг град защо не.Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BurZz #13 Отговорено 13 Декември, 2006 Айде бре хора, толкова ли пък никой не знае от къде може да се купи свестен трети стоп!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #14 Отговорено 13 Декември, 2006 Илиенци батко!Там разгледай може да си харешеш нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #15 Отговорено 13 Декември, 2006 Колега, аз на Акорда съм точно с този на Хела, който е с четирите крушки. Свети доста добре, отлично прилепя към стъклото, като може да се регулира ъгъла на светене в зависимост от градуса, под който е поставено стъклото. И не на последно място, за разлика от повечето ментета това, че прилепя плътно към стъклото не позволява на червената светлина да свети вътре в самия автомобил (вечер) и да намалява видимостта назад Купил съм го от D&NАко бях на твое място и исках широк стоп, направо щях да се ориентирам да търся заден спойлер с вградени диодчета в него Успех!Това, сп-оред мен, е най-добрият вариант в момента, за тези пари! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #16 Отговорено 13 Декември, 2006 Добре де всички единодушно ти отговарят на Хела да си купиш,след като искаш качествен.Сам си се убедил че има и с 4 крушки има и ЛЕД.Бил скъп,еми скъп ще е ти вече си ползвал евтин.Качеството струва пари.Сигурно има над 100 теста техния продукт.Карал ли си отзад зад някой с измислен Илиянски стоп,дори и с ЛЕД да е.Снощи пак правих забележки на един с Ямболско ауди,изкара ми очите в едно задръстване.Щях да му го изкубна,но си го изключи сам колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #17 Отговорено 14 Декември, 2006 (Редактирано) Добре де всички единодушно ти отговарят на Хела да си купиш,след като искаш качествен.Сам си се убедил че има и с 4 крушки има и ЛЕД.Бил скъп,еми скъп ще е ти вече си ползвал евтин.Качеството струва пари.Сигурно има над 100 теста техния продукт.Карал ли си отзад зад някой с измислен Илиянски стоп,дори и с ЛЕД да е.Снощи пак правих забележки на един с Ямболско ауди,изкара ми очите в едно задръстване.Щях да му го изкубна,но си го изключи сам колегата.И аз съм ги виждал тези новите аудита, дето като ти светнат и после гледаш някакси цесекарски на всичко..... Интересно как го е изключил, аз досега не съм чувал някой да си слага бутонче на веригата за третия стоп Сериен ли му беше стопа или допълнително слаган да потърся и аз един такъв Редактирано 14 Декември, 2006 от Dominic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове