Jump to content
FOOSE

Може ли да сложа на Accord 7, 20" джанти?

Recommended Posts

имам хонда акорд 2004 седан 5 врати мераклия съм за 20 цолови джанти даже съм си ги намерил но не са ми толкова близко. 255/35/20 и 245/35/20-са размерите .Вапроса е с нормално окачване мога ли да си ги поставя на колата и да нямам ядове. ако има някои с подобно приключение да сподели реално ли е тва ? ще е откачена тая кола с такива джанти.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да станат без проблем колега ,виждал съм точно 20ки на 7ма ген дори със спортно окачване.Аз сега съм с 18ки за зимата ,приготвил съм и 19ките за лятото :) 20ки може да сложиш на сток окачване но мисля че няма да стои много добре,ще се наложи да я снижиш една идея

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съфорумника Ме Густа има сивик подготвен за 18/19" може да се съветваш с него какво точно се изисква

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7-ма генерация има място да събереш гума от трактор под калника заводски излиза с 17 инча защо да не може 20`` а пича който е публикувал снимката има ли си идея как изглежда 7-ма генерация euro ? в момента карам с 225/60/16 което в диаметар е по малко с 1 сантиметар от 20 инча просто незнам дали този сантиметар ще е проблем когато мина през легнал полизаи или седнат 3-ма отзад колегата които кара с 19 лятото ми вдахна надежда ,аз намерих снимки с 20 инча и изглежда доста прилично а този автомобил на снимката е въпрос на вкус все едно някои да ме съди че карам хонда а не нещо немско например...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи 20-ки на нормално окачване всичко е наред и стоят ок ?

може да станат без проблем колега ,виждал съм точно 20ки на 7ма ген дори със спортно окачване.Аз сега съм с 18ки за зимата ,приготвил съм и 19ките за лятото Публикувано изображение 20ки може да сложиш на сток окачване но мисля че няма да стои много добре,ще се наложи да я снижиш една идея

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да колега влизат си ,все пак прегледай размера на гумите спрямо твоя сегашния и новия който си избрал и определено ги съчетай нещата и с ЕТ на джантите,защото е много важно когато караш широка джанта с по-голям цолаж,да не стане така чеда ги изнесеш много навън и да ти опира на калника ! ЕТ40 и 8 широка в монета е на нивото ми на калника,макса което можеш да ги изнесеш е ЕТ35 ,но отпред ще стърчи от калника една идея /малко е но стърчи ,най красиво стои с ЕТ40 ! А относно дали ще е грозно 20ка със сток окачване всичко зависи как ще го приемеш ти,някой ще ти каже грозно,други ще кажат яко,но определено ако остане много място м/у калника и гумата ще е много кофти като трактор,съветвам ти да смяташ на калкулатора добре че да се уплътни поне калника с гума,иначе си прав има много място .Успех и като я направиш пусни снимки да видим какво си купил :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега обмисли и 22" 20" не е предизвикателно явно

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен лично ми харесва,прилича ми на много напомпана ,но пак не е 7ма ген :)Обаче определено е трепач бих си сложил !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...