Jump to content
Guest MARTO

Плафон в багажника

Recommended Posts

Guest MARTO

Аз ли съм луд, :D кьорав или акордеончето няма плафон в багажника?! Не ми се вярва фабрично да е така, но гледах в багажника и не открих дори дупки по корите .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Има, и ако не се лъжа е по средата на "тавана" на багажника :D Или поне моята има със сигурност :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Брато, и моята свети в багажника! А да ви се намира излишен ключ на вратите,оня дето като затвориш вратата и гасне осветлението в купето?Монтиран е на колонката между предна и задна врата.Не могат да ми го доставят,а в Русе няма катастрофирали Акорди-то по принцип са само няколко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Брато, и моята свети в багажника! А да ви се намира излишен ключ на вратите,оня дето като затвориш вратата и гасне осветлението в купето?Монтиран е на колонката между предна и задна врата.Не могат да ми го доставят,а в Русе няма катастрофирали Акорди-то по принцип са само няколко.

ако са като на рексовете може и да намеря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Sorry,че нямам снимка.Г-образен е като се гледа отгоре,както е монтиран на колонката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Sorry,че нямам снимка.Г-образен е като се гледа отгоре,както е монтиран на колонката.

същия е и го имам но по-късно ще слезна доло до гаража и ще ти кажа дали съм го намерил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Ако можеш приложи снимка да го видя.Ще съм ти много благодарен.Телефона ми е 0888891035. :huh: Казвай и цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...