japho 1 #1 Публикувано 7 Февруари, 2013 Колеги нормално ли е при палене има едно щракане и се чува от вътре в купето на колата.Днес върта и преди да запали колата изписка силно пробвах пак и запали но пак продължава щракането при палене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #2 Отговорено 8 Февруари, 2013 Неможах да те разбера точно колега, но в момента когато подадеш на контакт ти светкат лампите на таблото, задейства се главното реле, то задейства бензиновата помпа и тя качва гориво. В момента когато угаснат лампите се чува цъкане, което е пак от главното реле. По принцип мисля, че не трябва да се чува толкова силно, но това е заради възрастта на колите. Дано съм бил полезен!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 8 Февруари, 2013 mirko_86, зареди си акумулатора и няма да щрака или ако е пътник си купи нов! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
japho 1 #4 Отговорено 9 Февруари, 2013 (Редактирано) Колега акумулатора е нов значи върта светват лампите на таблото после върта на стартер и се чува 1 път щрак и след като запаля пак щрак но онзи ден още преди да завърти на стартер изписка един път това ме притеснява но сега си пали щрака пак но пали.Та въпроса ми е проблем ли е или не? Редактирано 9 Февруари, 2013 от mirko_86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #5 Отговорено 9 Февруари, 2013 Карай не се притеснявай Моето така щрака от време на време вече 5 години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
japho 1 #6 Отговорено 9 Февруари, 2013 Мерси колега ще карам пак какво сабя покаже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове