shaolin 42 #1 Публикувано 7 Февруари, 2013 Здравейте колеги, откъде може да си взема такива удължени шпилки за сивик (освен от ebay). За предпочитане от Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #2 Отговорено 7 Февруари, 2013 (Редактирано) Колега отиваш при някой стругар с една стокова шпилка за да види стъпката на шлиците и му казваш каква дължина искаш и си готов.Но въпреки това мога да ти дам номера на един много добър стругар от Пловдив, но май в момента е в Асеновград, който на 100% ще ти направи.. Може даже да ти изработи и секретни гайки, абе каквото искаш.Ето номера му: 0896042360 - ВанкоНадявам се да съм бил полезен. :)/> Редактирано 7 Февруари, 2013 от HONDA-TEAM 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #3 Отговорено 7 Февруари, 2013 (Редактирано) Виждал съм по чуждите сайтове на ARP .. само цената не знам дали тук няма да е много висока. Като гледам май вносител са им HEED-AUTO. Може да им пуснеш едно запитване за extended wheel stud за Хонда. Наблегни на това, че ти трябват удължени :)/> Не знам дали имат представител в Пловдив или са само в София. Ето малко инфо...тук и тук. Пише кои са extended заедно с Part No Ето една цена тук. Аз както го разбирам кит са 4 бр. шпилки, но може и да греша Успех ;)/> Редактирано 7 Февруари, 2013 от at_chuchev 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shaolin 42 #4 Отговорено 7 Февруари, 2013 Благодаря и на двамата, че се отзовахте.Ще звънна тези дни на този човек да видя какво може да направи по въпроса.Аз първо гледах ARP ама цената им е малко соленичка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #5 Отговорено 8 Февруари, 2013 Колега отиваш при някой стругар с една стокова шпилка за да види стъпката на шлиците и му казваш каква дължина искаш и си готов. Но въпреки това мога да ти дам номера на един много добър стругар от Пловдив, но май в момента е в Асеновград, който на 100% ще ти направи.. Може даже да ти изработи и секретни гайки, абе каквото искаш. Ето номера му: 0896042360 - Ванко Надявам се да съм бил полезен. /> Аз лично не бих сложил направени шпилки от стругар да не те подмини някоя лята капла.Провери в Евроболт на бул. 6ти септември . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #6 Отговорено 8 Февруари, 2013 Пробвай тук http://www.etebg.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #7 Отговорено 11 Февруари, 2013 (Редактирано) Към колегата joro7 Колега, не искам да му правя реклама на момчето, но се занимава само с такива неща, не е просто обикновен стругар. Аз карах ( вече не карам защото колата се разпродава на части) 2 години с две шпилки правени от него и с 16 гайки. Нищо не се е късало и още не съм загубил джанта по пътя. Шпилките и гайките ги закалява и подцинкова за да не ръждясват. За шпилките ми взе 4 лв/ бр, а за гайките не си спомням. Това е от мен. Редактирано 11 Февруари, 2013 от HONDA-TEAM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #8 Отговорено 13 Февруари, 2013 Благодаря и на двамата, че се отзовахте.Ще звънна тези дни на този човек да видя какво може да направи по въпроса.Аз първо гледах ARP ама цената им е малко соленичка.Колега,направи ли шпилките вече 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shaolin 42 #9 Отговорено 15 Февруари, 2013 Не съм още, че все не ми остава време.Но като има развитие ще пиша . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #10 Отговорено 16 Февруари, 2013 Ако имате Евроболт в Пловдив отиди при тях, аз на стария ми сивик бях със техни шпилки с по 20мм по-дълги същата стъпка като заводската и накатката пасна перфектно в главината 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shaolin 42 #11 Отговорено 25 Февруари, 2013 Днес ходих в Евроболт и си взех шпилки (3лв. бройката).Преди малко ги сложиш на главината, и паснаха идеално.Мисля че се водят 55мм. (с около 20мм са по дълги от заводските). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове