Guest Arminius #1 Публикувано 27 Ноември, 2006 Здравейте пичове имам едно въпросче относно колата ми и искам да разбера дали и при вас е така.значи когато я запаля ,включвам на 1-ва давам газ и след като си махна крака от педала на газта без да съм превключвал на др. скорости колата започва да подскача напред назад все едно натискам педала и после си дърпам крака и натискам и дърпам а не е като да намаля постепенно ами подксача като луда.. нещо такова се получава и особено когато е студена като загрее се пооправя малко.при вас така ли е?и защо се получава това..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest h3ll1 #2 Отговорено 27 Ноември, 2006 Ааахахахахха СМЕХгледай си оборотите - под 600 об/мин колата се опитва да навакса и сама си подава газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 28 Ноември, 2006 е що му се присмиваш така бе колега това придърпване около 600-1200 оборота ( в зависимост от това колко е загряла) се получава на всички предавки, но на 1-ва най-много се усеща.... както каза h3ll1 колата си подава газ чрез автоматичния смукач с цел да не загасне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest martin7937 #4 Отговорено 28 Ноември, 2006 При други от нас, проблема си има съвсем друго естество - като имаш здраво стъпало с корав басиор и го нахраниш, а динамото не може да ти насмогне на консумацията... - ако знаеш колко смешно придърпва, в ритъм Шегите настрана. Имах подобен проблем, оправи се след минимална интервенция по оборотите - лекото им повишаване скри проблема. На празен ход загряла държеше м/у 850-900, след корекцията около 950. Леко над нормалното, но на пуснат съединител без газ на първа си върви равномерно, можеш да слезеш, да се огледаш и да продължиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Orlin #5 Отговорено 28 Ноември, 2006 При мене, на 1-ва и 2-ра го прави този номер когато спирам с двигателя. Давам гас до 3000 и пускам педала...насича до към 1500. На 2-ра пак така, но доста по-леко. Един приятел с Аеродек 6-та, каза че и при него е така и няма от какво да се притеснявам. В крайна сметка успях да игнорирам напълно проблема, като не спирам на 1-ва (тя и без това е за потегляне, а не за спиране ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Arminius #6 Отговорено 28 Ноември, 2006 При мене, на 1-ва и 2-ра го прави този номер когато спирам с двигателя. Давам гас до 3000 и пускам педала...насича до към 1500. На 2-ра пак така, но доста по-леко. Един приятел с Аеродек 6-та, каза че и при него е така и няма от какво да се притеснявам. В крайна сметка успях да игнорирам напълно проблема, като не спирам на 1-ва (тя и без това е за потегляне, а не за спиране )Точно това имам предвид и аз като дам газ и след като пусна педала тогава го прави а не като е на 700-800 оборота ,но както и да е .. мисълта ми беше дали пречи това и дали е някакъ проблем,но щом и при други го има значи е ок.. просто не ми е приятно като реша да дам повечко газ на първа и като си махна крака... подскачам като ония американските коли ... сещате се .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 28 Ноември, 2006 в такъв случай може и да им проблем... и при мен е така.. лашва веднъж-два пъти и се успокоява. Ако обаче имаш скъсан тампон на двигателя ще лашка повече, така че вземи ги огледай за най-сигурно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове