Jump to content
Guest petercar

Струва ли това нещо...

Recommended Posts

Guest petercar

Открих следната джаджа:Трансмитер за колаТова е нещо като малък излъчвател на радиосигнал, който се включва в запалката. Той излъчва, радиото ти го лови и фактически през радиото можеш да си слушаш МР3 или каквото си искаш. Много е хитро, но има ли някой да го е ползвал да каже струва ли си?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Открих следната джаджа:Трансмитер за колаТова е нещо като малък излъчвател на радиосигнал, който се включва в запалката. Той излъчва, радиото ти го лови и фактически през радиото можеш да си слушаш МР3 или каквото си искаш. Много е хитро, но има ли някой да го е ползвал да каже струва ли си?

Мда,това е тарикатско мой приятел го ползва и е много доволен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Аз също имам такова и съм доволен ю, но пробваш ли да понадуеш малко музиката и се получават неприятни шумове! :D Също съм го давал на няколко приятели и те изобщо не са доволни от качеството, но тук предполагам играе доста вида на антената :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Как да се наградим с този трансмитер?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petercar

Благодаря за отговорите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CityNight

И аз имам такава играчка,шумове няма,ако на пеъра (този от който излъчваш ) не е усилен много звука.Иначе...аз моя го зех 15тина кинта от някакъв Германос.Идеално е да си вържеш лаптопа с плеъра,аз затуй го ползвам :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivo_

И аз ползвам такъв трансмитер и върши работа само дето ме дразни това че след пускане тръгва и постепенно почва да си мени честотата всеки път по идентичен начин надолу и за около 5 до 10 мин и след това я поддържа стабилна тръгва от 107.5 и слиза на 107.25 сякаш се заграва и затова, а може и някои кондензатор да се зарежда не съм го отварял и незнам от какво е. Иначе добре свири е реже честотната лента на плеара и криви като му подадеш малко по-високо ниво на входа ама като да без кабел толкова плюс това е само за 10 до 15 лв :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petercar

цената наистина е убийствана, на фона на М+ при авто плеърите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petercar

купих си го, доволен съм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...