incr3dible 23 #1 Публикувано 5 Февруари, 2013 Здравейте, и двата ми амортисьора на багажника се откачиха. Оказа се , че резбата на тапичките на стъклото се е прецакала. Въпроса е махат ли се ( сменят ли се) тези неща или да търся ново стъкло? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 5 Февруари, 2013 Сменят се, ако си намериш ново стъкло пак ще е без тях най-вероятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qnki4a1 0 #3 Отговорено 8 Февруари, 2013 И аз съм със същия проблем ,заминаха ми резбите на тези тапички. Казаха ми по автоморгите да търся някоя захвърлена , но без резултат. По магазините за авточасти има ли ги тези тапи ако ли не от каде мога да си поръчам или по някакъв начин да се снабдя с 2 такива? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #4 Отговорено 8 Февруари, 2013 На моята когато си я купих беше намерено алтернативно решение с голяма шайба и гайка 12 + гуменото оплътнение на оригиналната тапа и няма проблеми. Малко по-грубо стои, но пък ако не намериш тапи и това е решение. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове