Jump to content
Guest Restless

Помощ... колата се заключи

Recommended Posts

Guest Restless

а ключовете вътре...С две думи с вуйчо ми монтирахме радио, по едно време дойде съседа, аз излязох да поговорим, след минута вуйчо ми поиска ключа, за да даде контакт да пусне радиото, пусна го, изключи от контакт, спря радиото, свали панела и излезе... и си поговорихме, докато след 10сек се чу "пиу" и централното зацепи...сега?! да търса ключар? (ключалките на вратите са махнати), съседа предлага да отворим единия мигач и да окъсим жичките - трябвало да отвори, но нещо ме съмнява тази тактика ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

а ключовете вътре...С две думи с вуйчо ми монтирахме радио, по едно време дойде съседа, аз излязох да поговорим, след минута вуйчо ми поиска ключа, за да даде контакт да пусне радиото, пусна го, изключи от контакт, спря радиото, свали панела и излезе... и си поговорихме, докато след 10сек се чу "пиу" и централното зацепи...сега?! да търса ключар? (ключалките на вратите са махнати), съседа предлага да отворим единия мигач и да окъсим жичките - трябвало да отвори, но нещо ме съмнява тази тактика ;)

ааааааааа........;) кофти........... ;) без ключалки..................викни ключар на бързо.На мен ми се случи почти същото ама имам ключалки.Ключаря взима 30-40 лева .Гледай го за да се научиш и да не го викаш 2-ри път

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

тухла но не 4-ка а от старита, изпечените........ :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

1. Ти резервен ключ нямаш ли?2. Немери добър ключар и той ще ти я отвори през механизма. На мен ми се е случало на Симеон. На Ботев има едни те работят 24 часа. Не си прави експерименти с мигачи т.н.(през мигача няма да стане защото има бушон) Ще ти вземе някой лев, а иначе може да си навлечеш повече бели и от сега. Успех :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

1. Ти резервен ключ нямаш ли?2. Немери добър ключар и той ще ти я отвори през механизма. На мен ми се е случало на Симеон. На Ботев има едни те работят 24 часа. Не си прави експерименти с мигачи т.н.(през мигача няма да стане защото има бушон) Ще ти вземе някой лев, а иначе може да си навлечеш повече бели и от сега. Успех :blink:

нямам резервен ключ - просто вратите са без ключалки, само централно... много тъпа работа, сигурен бях че това ще се случи, но не стигнах до смяна на дистанционното или вадене на второ Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

хвани вратата най-отгоре, дръпни я навънка смело колкото да се получи няколко сантиметра цепнатина от горната страна. сложи там нещо дървено примерно да не се връща обратно и с някое дълго желязо(тънка арматура) огънато накрая като кука пробвай да отключиш отвътре или да си дръпнеш ключовете :bash: успех и ако счупиш нещо да не кажеш, че аз съм виновен :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Значи тези ключари ми отвориха колата без да пипат ключалката. Имат едни пластмасови клинчета, направиха си малка пролука м/у стъклото и оплътнението и с едно фенерче огледаха механизма, после взе едно тънко желязо с кука и премести механизма. Колата беше отворна. Ако можеш се бори сам или си викни някой който разбира, че ако това го прочете някой апаш да не те изпревари. Майтап, но не е хубаво да стой така колата, защото крадците разбират сигурно повече от ключарите, но и със сигурност са по-бързи. Успех, после драсни един ред да кажеш как си решил проблема :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ето ти тел на един ключар от младост -1а 0888571343 0898492414 Тодорходи и на адреси :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Влязох! .... добре че екс-собственика се сети, че бил имал второ дистанционно... жалко че снощи при опитите да влезем с един познат посчупихме щипките на задните лайсни (хоризонтална до прпрозореца и вертикалната до предната врата) ... и снимки ще сложа ... (тогава звънях безуспешно чак днес се свързах чрез СМС :D )То, се оказа че предишния собственик го разбивали на 2 пъти и той махнал ключалките... абе голямо чупене ме чакаше ако дистанционното не се беше намерило ...:punk :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone
:D сега бъди по-внимателен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found