Jump to content
Guest blueeye

Лайсна на вратата

Recommended Posts

Guest blueeye

Малко си изкривих лайсната на задната врата ;)Тя така или иначе беше малко счупена в единия край.Може ли да се намери някъде лайсна? Или да се опитам да я изправя старата.От каде да си купя щипки за лайсната?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

В "общи дискусии" има тема за поръчки на оригинални части от САЩ.Има всякакви дреболии,там ще намериш,но побързай защото човека събра вече поръчките!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

В "общи дискусии" има тема за поръчки на оригинални части от САЩ.Има всякакви дреболии,там ще намериш,но побързай защото човека събра вече поръчките!

а кое е щипка за лайсна? гледам тук:http://slhondaparts.com/browse.asp?Model=C...;ViewParts=trueили направо номер 1? търся точно щипки за задната лайсна която уплътнява прозореца

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

а кое е щипка за лайсна? гледам тук:http://slhondaparts.com/browse.asp?Model=C...;ViewParts=trueили направо номер 1? търся точно щипки за задната лайсна която уплътнява прозореца
Аз не говоря за тази лайсна. Говря за хоризинталната лайсна по средата на вратата отвън.Ако не намеря, имам идея да я хвана през лайсната с черни рапидки :blink: Редактирано от blueeye

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

залепи си я с черен силикон.след добро почистване разбира се и става супер

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Аз не говоря за тази лайсна. Говря за хоризинталната лайсна по средата на вратата отвън.Ако не намеря, имам идея да я хвана през лайсната с черни рапидки :blink:

ако намериш свирни къде и за колко, те май са почти еднакви щипките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

Абе аз немога да ви разбера,единия иска външна,другия интериорна :bash: Сега вече май разбрах,че и двамата говорите за отвън? :blink: Ето ви я картинката,#79 е цялата лайсна,#48 май са щипките:ВИЖ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Абе аз немога да ви разбера,единия иска външна,другия интериорна :bash: Сега вече май разбрах,че и двамата говорите за отвън? :blink: Ето ви я картинката,#79 е цялата лайсна,#48 май са щипките:ВИЖ

благодаря! само че къде виждаш 79 на картинката? Според мен задна вертикална лайсна е 8/10, мойта е 7/9 .... аха сега стоплих защо 79 ... :lol:, с английския нямам проблем по принцип, но с автомобилната терминология хич ме няма :huh: Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Мерси за линка. Аз не можах да го намеря.Тия щипки дето на мен ми трябват са 30, 54, а цялата лайсна е 29. Предполагам щом за 29 са заградени и щипките, то те вървя в комплект.Лошото е че ще дойде скъпо :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...