Jump to content
veselinov2003

Луфт между пр. броня и фар

Recommended Posts

Здравейте колеги,от скоро имам Акорд 2004 г. и забелязах луфт между пр. броня и левия фар.Разглеждах разни клипове за смяна на брони фарове и т.н и забелязвам че под фаровете има лайсна(метална или пластмасова- не знам) за която се захваща/влиза бронята под фара.Предполагам при мен тази част липсва за да има това разтояние.Понеже нямам условия в момента да я разглобя ще съм благодарен ако някой от вас даде някакво инфо за този елемент и от къде може да се намери.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако те успокоява и при мен го има, но слабо личи. Като гледам трудно би се отстранил...Моята е малко "по-спортна" броня и закача чат пат в по-високи препядствия, но това не увеличава луфта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това си е обща болест при 7ма генерация-лекува се със сваляне на бронята и подлагане на планките под фаровете на гума или гумена тръба.Ако си на ти със руския тук сваляне броня има процедура как се сваля бронята и се оправя тоя проблем със снимков материал,но се иска регистрация за да видиш снимките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията!Решил съм да се позанимавам тия дни пък да видим какво ще се получи.:cool:/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...