Jump to content
Guest dimy

тунинг на купе

Recommended Posts

Guest dimy

решил съм да пооправя хондичката и ме интересуват адресите на фирмите дето се занимават с тези дейности.като най вече ме интересуват идей за предна и задна броня, както и от каде мога да си намеря черни кристални фарове и стопове (да не са от турските).още едно въпросче ако сложа чип , спортен филтър и сменя ауспоховата система с олко ще се повиши мощноста на 1.6 16v 107phза салона в събота ще говоря с тапицерите , и ще съм ви благодарен ако до тогава ми дадете идей и адреси до тук съм разбрал за 3 - сиджи, вили дизайн( на който в сайта им няма нищо) и за някакав сервиз до студенски град

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F-16

Смяташ ли че ще стане по-красив ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

Приготви около 3500лв. и да те пращам да те турбинират. Забрави за "лек" тунинг - много пари за почти нищо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

решил съм да пооправя хондичката и ме интересуват адресите на фирмите дето се занимават с тези дейности.като най вече ме интересуват идей за предна и задна броня, както и от каде мога да си намеря черни кристални фарове и стопове (да не са от турските).още едно въпросче ако сложа чип , спортен филтър и сменя ауспоховата система с олко ще се повиши мощноста на 1.6 16v 107phза салона в събота ще говоря с тапицерите , и ще съм ви благодарен ако до тогава ми дадете идей и адреси до тук съм разбрал за 3 - сиджи, вили дизайн( на който в сайта им няма нищо) и за някакав сервиз до студенски град

Абе верно има голяма вероятност да развалиш хубавата кола-внимавай.Не виждам от кой град си и се надявам да си от София.ако дойдеш на срещата утре ще ти покажа моя претапициран салон и ще ти дам координатите на тапицера.Иначе.......колегата с турбо предложението май е прав.това е начинът да почувстваш истинска разлика за приемливи пари.с другото май ефект и да има ще е малък.Просто моторчето е мъничко....Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

Приготви около 3500лв. и да те пращам да те турбинират. Забрави за "лек" тунинг - много пари за почти нищо.

ми смятам да отделя до към 5 бона

горе долу към 700 за фарове и стопове(вече поръчани) + още 1000-1400 за салона (в събота ще се видя с човека за тапицерията) и останалото за спойлери, раздувки, джанти, гуми и крило .

а търся си и комплект на емблемите на type R

а и да поясна тва на аватара ми е малката 1.4 дето няма дя я пипъм

става въпрос за тази

Публикувано изображение

ми от Боровец съм а преди малко се прибрах от сф и чак в събота ще ходя на изпит но може да дойда на някой среща

п.п. не мисля че тази е грозна

Публикувано изображение

Редактирано от dimy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

ми смятам да отделя до към 5 бона

горе долу към 700 за фарове и стопове(вече поръчани) + още 1000-1400 за салона (в събота ще се видя с човека за тапицерията) и останалото за спойлери, раздувки, джанти, гуми и крило .

а търся си и комплект на емблемите на type R

а и да поясна тва на аватара ми е малката 1.4 дето няма дя я пипъм

става въпрос за тази

Публикувано изображение

ми от Боровец съм а преди малко се прибрах от сф и чак в събота ще ходя на изпит но може да дойда на някой среща

п.п. не мисля че тази е грозна

Публикувано изображение

Тази на снимката не егрозна,но се съмнявам твойта да стане такава.най-малкото няма да можеш да я караш....

1400 е прекалено много за салона според мен.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

ми смятам да отделя до към 5 бона горе долу към 700 за фарове и стопове(вече поръчани) + още 1000-1400 за салона (в събота ще се видя с човека за тапицерията) и останалото за спойлери, раздувки, джанти, гуми и крило .Пич ако мога да ти кажа за вили дизайн , МНого качествени изпълнения на салони се правят там, жестоки са. Там и таблото могат да ти облекат в кожа и корите на вратите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

ми смятам да отделя до към 5 бона горе долу към 700 за фарове и стопове(вече поръчани) + още 1000-1400 за салона (в събота ще се видя с човека за тапицерията) и останалото за спойлери, раздувки, джанти, гуми и крило .Пич ако мога да ти кажа за вили дизайн , МНого качествени изпълнения на салони се правят там, жестоки са. Там и таблото могат да ти облекат в кожа и корите на вратите.

а те горе долу каде се намират някаде на околовръсното ли бяха или бъркъм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

още едно въпросче от мен в случай че сложа турбо доколкото разбрах ще качи мощноста на 160-180 коня. Впроса ми е следния турбото се включва на определени обороти нали? Ще имам ли проблем след инсталирането му на прегледите на колата и с колко ще вдигне разхода на гориво \ все пак колата я използвъм за всекидневна употреба \а ето и сайта на фирмата с която говорих казаха ми че за мойта ще излезе около 2800 http://www.madcowtuning.bg/

Редактирано от dimy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

разхода на гориво е правопропорционален на натискането на педала и отношението на размера на дюзите и налягането :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...