Guest dimy #1 Публикувано 25 Ноември, 2006 решил съм да пооправя хондичката и ме интересуват адресите на фирмите дето се занимават с тези дейности.като най вече ме интересуват идей за предна и задна броня, както и от каде мога да си намеря черни кристални фарове и стопове (да не са от турските).още едно въпросче ако сложа чип , спортен филтър и сменя ауспоховата система с олко ще се повиши мощноста на 1.6 16v 107phза салона в събота ще говоря с тапицерите , и ще съм ви благодарен ако до тогава ми дадете идей и адреси до тук съм разбрал за 3 - сиджи, вили дизайн( на който в сайта им няма нищо) и за някакав сервиз до студенски град Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F-16 #2 Отговорено 25 Ноември, 2006 Смяташ ли че ще стане по-красив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest h3ll1 #3 Отговорено 25 Ноември, 2006 Приготви около 3500лв. и да те пращам да те турбинират. Забрави за "лек" тунинг - много пари за почти нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #4 Отговорено 25 Ноември, 2006 решил съм да пооправя хондичката и ме интересуват адресите на фирмите дето се занимават с тези дейности.като най вече ме интересуват идей за предна и задна броня, както и от каде мога да си намеря черни кристални фарове и стопове (да не са от турските).още едно въпросче ако сложа чип , спортен филтър и сменя ауспоховата система с олко ще се повиши мощноста на 1.6 16v 107phза салона в събота ще говоря с тапицерите , и ще съм ви благодарен ако до тогава ми дадете идей и адреси до тук съм разбрал за 3 - сиджи, вили дизайн( на който в сайта им няма нищо) и за някакав сервиз до студенски градАбе верно има голяма вероятност да развалиш хубавата кола-внимавай.Не виждам от кой град си и се надявам да си от София.ако дойдеш на срещата утре ще ти покажа моя претапициран салон и ще ти дам координатите на тапицера.Иначе.......колегата с турбо предложението май е прав.това е начинът да почувстваш истинска разлика за приемливи пари.с другото май ефект и да има ще е малък.Просто моторчето е мъничко....Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #5 Отговорено 25 Ноември, 2006 (Редактирано) Приготви около 3500лв. и да те пращам да те турбинират. Забрави за "лек" тунинг - много пари за почти нищо.ми смятам да отделя до към 5 бона горе долу към 700 за фарове и стопове(вече поръчани) + още 1000-1400 за салона (в събота ще се видя с човека за тапицерията) и останалото за спойлери, раздувки, джанти, гуми и крило . а търся си и комплект на емблемите на type R а и да поясна тва на аватара ми е малката 1.4 дето няма дя я пипъм става въпрос за тази ми от Боровец съм а преди малко се прибрах от сф и чак в събота ще ходя на изпит но може да дойда на някой среща п.п. не мисля че тази е грозна Редактирано 25 Ноември, 2006 от dimy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ashes #6 Отговорено 25 Ноември, 2006 Малко идеи:http://www.cardomain.com/rides/results?sea...x=27&go.y=9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #7 Отговорено 25 Ноември, 2006 Приготви около 3500лв. и да те пращам да те турбинират. Забрави за "лек" тунинг - много пари за почти нищо. ми смятам да отделя до към 5 бона горе долу към 700 за фарове и стопове(вече поръчани) + още 1000-1400 за салона (в събота ще се видя с човека за тапицерията) и останалото за спойлери, раздувки, джанти, гуми и крило . а търся си и комплект на емблемите на type R а и да поясна тва на аватара ми е малката 1.4 дето няма дя я пипъм става въпрос за тази ми от Боровец съм а преди малко се прибрах от сф и чак в събота ще ходя на изпит но може да дойда на някой среща п.п. не мисля че тази е грозна Тази на снимката не егрозна,но се съмнявам твойта да стане такава.най-малкото няма да можеш да я караш....1400 е прекалено много за салона според мен..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest APOLON #8 Отговорено 26 Ноември, 2006 ми смятам да отделя до към 5 бона горе долу към 700 за фарове и стопове(вече поръчани) + още 1000-1400 за салона (в събота ще се видя с човека за тапицерията) и останалото за спойлери, раздувки, джанти, гуми и крило .Пич ако мога да ти кажа за вили дизайн , МНого качествени изпълнения на салони се правят там, жестоки са. Там и таблото могат да ти облекат в кожа и корите на вратите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #9 Отговорено 26 Ноември, 2006 ми смятам да отделя до към 5 бона горе долу към 700 за фарове и стопове(вече поръчани) + още 1000-1400 за салона (в събота ще се видя с човека за тапицерията) и останалото за спойлери, раздувки, джанти, гуми и крило .Пич ако мога да ти кажа за вили дизайн , МНого качествени изпълнения на салони се правят там, жестоки са. Там и таблото могат да ти облекат в кожа и корите на вратите.а те горе долу каде се намират някаде на околовръсното ли бяха или бъркъм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #10 Отговорено 28 Ноември, 2006 (Редактирано) още едно въпросче от мен в случай че сложа турбо доколкото разбрах ще качи мощноста на 160-180 коня. Впроса ми е следния турбото се включва на определени обороти нали? Ще имам ли проблем след инсталирането му на прегледите на колата и с колко ще вдигне разхода на гориво \ все пак колата я използвъм за всекидневна употреба \а ето и сайта на фирмата с която говорих казаха ми че за мойта ще излезе около 2800 http://www.madcowtuning.bg/ Редактирано 28 Ноември, 2006 от dimy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest h3ll1 #11 Отговорено 29 Ноември, 2006 разхода на гориво е правопропорционален на натискането на педала и отношението на размера на дюзите и налягането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове