HellBull 44 #41 Отговорено 1 Април, 2013 Ей мн хондаджийки, ще взема и аз да идвам по седмичните срещи Между другото наскоро бях засякал колежката със черно розовия сивик до Мол Варна, ама като не знаех дали е от форума и не свирнах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #42 Отговорено 2 Април, 2013 (Редактирано) Ще дойда кво да правя :)/> може да се разбера с колежката Lenalee че е комшийка :)/> а и имам проблем който вече много ме дразни и не можем да намерим решение та мисля,че някой от вас ще ми помогнеее... :lol:/>/> Редактирано 2 Април, 2013 от daria Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #43 Отговорено 2 Април, 2013 Бабето без Хондата? Ок. Не обичам да се снимам с токчета и грим, до колицата. /> 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lenalee 59 #44 Отговорено 3 Април, 2013 Ще дойда кво да правя :)/>/> може да се разбера с колежката Lenalee че е комшийка :)/>/> а и имам проблем който вече много ме дразни и не можем да намерим решение та мисля,че някой от вас ще ми помогнеее... :lol:/>/>/> Няма проблем само кажи кога ... Къде сме комшиики ? HellBull ахамз от форума е ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #45 Отговорено 3 Април, 2013 Ще дойда кво да правя :)/>/>/>/>/> може да се разбера с колежката Lenalee че е комшийка :)/>/>/>/>/> а и имам проблем който вече много ме дразни и не можем да намерим решение та мисля,че някой от вас ще ми помогнеее... :lol:/>/>/>/>/>/> Няма проблем само кажи кога ... Къде сме комшиики ? HellBull ахамз от форума е ... :D/>/>/> Възраждане, поне колата я виждам там постоянно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #46 Отговорено 8 Април, 2013 И аз да кача снимка само с мене 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #47 Отговорено 18 Април, 2013 До тук 14-сет станахме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #48 Отговорено 18 Април, 2013 и позамря малко темата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #49 Отговорено 14 Май, 2013 Замря... наистина за жалост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daria 37 #50 Отговорено 14 Май, 2013 Явно няма други хондаджийки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #51 Отговорено 25 Май, 2013 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #52 Отговорено 27 Юни, 2013 Поздрави от Великобритания 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #53 Отговорено 7 Септември, 2013 +1 Много зарибена. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #54 Отговорено 4 Март, 2014 и по замря малко темичката явно няма други колежки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Чавдарова 56 #55 Отговорено 12 Март, 2014 (Редактирано) Здравейте много хубава тема, интересно беше да видя колежките Казвам се Ася на 25г от Пловдив,карам сивик хеч 5 ,колата е във форума от доста време благодарение на Коцето,поздрави (снимки още нямам новак от всякъде) Редактирано 12 Март, 2014 от А. Чавдарова 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EDREVA 7 #56 Отговорено 12 Април, 2014 Ай и аз да се отбележа, Илиана от Варна, с 6-та хеч Витече 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mad_witch 37 #57 Отговорено 20 Април, 2014 Здравейте и от мен! Нина от Казанлък)с 8-ма генерация сивик 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakonkata 80 #58 Отговорено 20 Април, 2014 добре дошли ,радвам се ,че все още има Хонда фенки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове