Jump to content
Guest Kid Android

Бронзиране на железни джанти

Recommended Posts

Guest Kid Android

Здравейте!Искам да си боядисам железните зимни джанти. Някак не мога да свикна да си гледам колата с ръждиви джанти, при условие, че лятото е с алуминиеви. Още не съм решил, дали да ги боядисам бели, или с бронз, но най-вече не знам как.Може ли някой да ме "светне" как да махна ръждата по тях (ръчно, с препарат) и с какво да ги третирам след това?Много благодаря на всички предварително!P.S. Всъщност, другият вариант е да си сложа готини тасове, та, ако някой има за 14-ки, да предлага ;)) За предпочитане - оригинални! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Ръждата се маха с бормашина с телена четка или най-добре на песъкоструйка, но това е много скъпо. После грунд или миниум или шприц кит(филер), а боята отгоре. При желание може и да се лакира. Иначе аз имам едни оригинални тасчета, дето няма да ги слагам тази година (мен не ме дразни вида) просто защото колата ми е прекалено хубава ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_freak

Колегата беше изчерпателен. Лака може да е корабен. Боядисването може да е прахово.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Аз пък карам по селския вариант ! Минавам ги с едра шкура...после със финна на вода ...грабвам един спрей от 5 кинта ....чупки в китката и :bash: ....нови джанти за Рейсъра ! Блясък и красота ! От миналата година още не се е обелила боята ! :blink::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:bash::blink: отиваш на песакоструиник 20кинта после прахово 30кинта и са невероятни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...